Nalaganje...

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

posavjeprireditve.com

 

VABI NA NAJVEČJO VESELICO V POSAVJU !

 

 

Sobota, 23. december 2017
s pričetkom ob 18.00 uri,

Praznični šotor od stadionu

Matije Gubca v Krškem!

 

OMEJENO ŠTEVILO VSTOPNIC PO PROMOCIJSKI CENI!

 

23. decembra 2017 s pričetkom ob 18.00 uri bo v bližini stadiona Matije Gubca v Krškem v posebno prazničnem in seveda ogrevanem šotoru nastopila skupina POSKOČNI MUZIKANTI ter DEJAN VUNJAK z Brendijevimi barabami.

Organizatorji obljubljajo poseben praznični ambient kjer bo poskrbljeno tudi za dobro hrano in pijačo.  Suvereno lahko trdijo, da bo dogodek največja veselica v Posavju saj bodo izvajalci poskrbeli za nepozabno glasbeno doživetje, ki bo prav tako praznično obarvano!

 

Vstopnice so že na voljo po posebni in omejeni promocijski ceni: 14,00 EUR! Cena za skupine nad 10 oseb je 12,00 EUR. Redna cena vstopnic bo bistveno višja ( od 19 EUR navzgor) zato pozivajo obiskovalce, da si priskrbijo vstopnice pravočasno!

 

 

POSKOČNI MUZIKANTI

Poskočni muzikanti so uveljavljeno ime na slovenski glasbeni sceni. Skupino sestavljajo: Martin Juhart, Jože Kotnik, Nejc Tratnjek, Dejan Krajnc in Lovro Sadek. Delujejo od leta 2010. V tem času so si pridobili ogromno odrskih, festivalnih, studijskih, televizijskih in drugih glasbenih izkušenj. Vsi člani so glasbeno izobraženi oz. študentje glasbenih akademij doma in v tujini, zato strmijo k temu, da je njihova glasba izvajana kvalitetno in dosledno, z veliko mero poskočne energije. So dobitniki štirinajstih festivalnih nagrad, med drugim tudi prejemniki mednarodne nagrade "Oberkrainer Award" za najbolj obetavno skupino leta 2013.
Že četrto sezono jih lahko spremljate kot "hišni band" najbolj gledane narodno-zabavne oddaje SLOVENSKI POZDRAV. Zadnja tri leta zapovrstjo jim je bila zaupana odgovorna funkcija nastopa na največjem slovenskem festivalu Slovenska polka in valček, kjer so z glasbo obogatili uvodni in revialni del festivala. Izdali so dva glasbena albuma "Pogledam te" (2012) in "Adijo madam" (2014) ter posneli osem videospotov, enega izmed njih tudi na Kanarskih otokih. V prvih petih letih delovanja je za njimi že preko štiristo odrskih nastopovsto petdeset televizijskih in radijskih snemanj ter petdeset studijsko posnetih skladb. V tem času so sodelovali že skoraj z vsemi najrazličnejšimi priznanimi slovenskimi glasbenimi izvajalci, katere povabijo v goste na tradicionalni koncert Poskočno na Poskočne, ki je prav vsako leto razprodan do zadnjega kotička. Ker so vsi člani, tudi v osebnem življenju iskreni, dobri prijatelji, in ker jih še tako bolj povezuje ljubezen do slovenske glasbe, lahko tudi v prihodnje od njih pričakujete ogromno novega in kar se da "poskočnega".

 

DEJAN VUNJAK

Dejanu Vunjaku, ki je bil rojen leta 1993 na Ptuju, je bila glasba tako rekoč položena v zibelko. Rodil se je namreč na dan in v času, ko je njegov oče, legendarni glasbenik, Branko Jovanovič Vunjak – BRENDI, s svojo, takrat najpopularnejšo zabavno pop glasbeno skupino v Sloveniji Don Juan prepeval in igral množicam zabave željnih Slovencev v Prekmurju. Kot srednješolec je bil Dejan med letoma 2009in 2010 tudi eden izmed članov glasbene zasedbe BALKAN BOYS. Skupina je štela sedem članov: dva tolkalca, harmonikarja in štiri pihalce. Preigravali so etno/folk balkanske tuje in lastne avtorske skladbe. Skupina se je leta 2010 odlično predstavila v TV oddaji SLOVENIJA IMA TALENT.
Dejan je že od malega sanjal in imel željo nekoč zaigrati tudi v ansamblu svojega popularnega očeta.Ta želja se mu je uresničila, ko je Dejan dopolnil osemnajst let. Oče Brane – Brendi ga je namreč povabil za bobnarja v svoj spremljevalni ansambel ZA HEC IN VESELJE. Prvi krstni nastop zzasedbo je Dejan odigral prav na staro leto 2010. Z očetom je v letu 2011 odigral še nekaj večjih nastopov na njegovih jubilejnih koncertov, na žalost pa Dejanovo veselje ni trajalo dolgo. Kruta usoda mu je vzela ljubega očeta, najboljšega prijatelja, učitelja in glasbenega idola ter legendo – Brendija. Tudi tokrat je naključje hotelo, da je bil njegov oče na nastopu (tako kot ob Dejanovem rojstvu), ko mu je za vedno zastalo veliko, z moralnimi vrednotami prežeto ter dobrovoljno srce.Začela se je Dejanova samostojna glasbena pot, s katero želi v prihodnosti negovati in ohranjati očetovo avtorsko ter glasbeno zapuščino. V ta namen je ustanovil glasbeno spremljevalno skupinoz imenom DEJAN VUNJAK in BRENDIJEVE BARABE. Poleg Dejana, ki je glavni vokalist in kitarist, so v glasbeni zasedbi še: klaviaturist ter spremljevalni vokalist Dušan Zore in basist Jaka Okorn, s katerima je igral že v Brendijevi zasedbi. Ansamblu sta se na novo pridružila še harmonikar in spremljevalni vokalist Nejc Kastelic ter bobnar Tilen Zakrajšek. Svojim glasbenim prijateljem v skupini povsem zaupa in se nanje zanese, saj so zanj edini, s katerimi si upa stopiti na oder, vedoč, da bo lahko užival in obenem pripravil odlično zabavo za vse zabave željne Slovence.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Odgovorni organizator prireditve:

Zavod Akasha

Cesta 4. julija 102

8270 Krško

Oglas, promocija, partnerji