CVETLIČARNA 2021 - Vstopnice

POMOČ ZA CVETLIČARNO  - Vstopnice

Podrobnosti dogodka

Epidemija Covid-19 je neprizanesljiva do mnogih sektorjev. Med njimi sta skoraj popolnoma ohromljeni prireditvena in gostinska dejavnost.

Državna pomoč žal krije le delček stroškov povezanih s poslovanjem, kar pa je za negotovo leto 2021 žal premalo za obstoj.

Slišali smo za ogromno število žalostnih zgodb gostincev, ki so izgubili najemne pogodbe ali bili celo deležni zaplembe lastnih prostorov. Vsi imamo podobne težave, le da lahko mi s svojo prepoznavnost lažje obvestimo širšo množico o resnosti situacije v kateri se je znašel gostinski in prireditveni sektor. Seveda bi marsikdo rekel, da obiskovanje koncertov ni življenjskega pomena. Prav tako morda gostilna ali bar, a v ozadju je na eni strani človeški um, ki ob stresnem življenjskem tempu krvavo potrebuje razvedrilo (šport, kultura, zabava,..), na drugi pa smo mi (ljudje, ki smo večino življenja namenili izobraževanju in premagovanju raznih ovir (naj si bo to glasbenik, kuhar, natakar, oglaševalski ekspert, organizator, tonski ali lučni tehnik, itd,..)

Ker smo lani izčrpali finančne rezerve smo se odločili za pomoč zaprositi vse, ki radi zahajajo k nam. Do konca leta potrebujemo 25k eur za poplačilo letnega kredita za ozvočenje in ostalo tehniko. Naj izpostavimo, da si najbolj od vsega želimo delati in če se bo to letos zgodilo, bomo lahko za plačilo stroška zaslužili sami. V tem primeru bomo donacije posredovali eni od dobrodelnih ustanov. Donacije od 1eur do 20eur so poleg spletne platforme GoGetFunding.com mogoče tudi prek sistema Eventim ter na vseh prodajnih mestih Petrol.

Vse, ki radi zahajate k nam, prosimo za pomoč, da bomo lahko preživeli še to leto.
Na facebooku nam sledi preko 50k ljudi, če nam vsak drugi donira po 1eur, smo dosegli naš cilj.