Pomladno sejemsko prebujanje 2019 - Vstopnice

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

POMLAD NA CELJSKEM SEJMU 

15. marca se na Celjskem sejmu začne pomlad! Vrata bodo odprli tradicionalni marčni sejmi: v petek 15. marca se bodo prebudili sejmi Altermed, Flora, Kulinart in Festival kave Slovenija, dan kasneje se jim bosta pridružila še sejem Poroka in ApiSlovenija. Pomlad bodo pozdravljali vse do nedelje, 17. marca, z eno vstopnico pa si boste lahko ogledali vse hkrati.

 

ALTERMED bo letos postregel z velikim številom predavanj, izobraževanj in izdelkov na temo bolečine. Kako se je lotiti na naraven način, z zelišči, prehrano in življenjskim slogom.

 

Na sejmu FLORA boste ljubitelji vrtičkov in zelenja ponovno našli najboljša ekološka semena, zelišča, sadno in okrasno drevje in ostalo kar spada na vrt, spremljajoči program predavanj in delavnic pa bo v znamenju samooskrbe, domače pridelave, visokih gred in urbanega vrtnarjenja.

 

KULINART bo v dvorani E združil ponudbo sladic, suhomesnatih izdelkov, olj, sirov, testenin, vin, piva in čili proizvodov, obiskovalci bodo lahko degustirali najrazličnejše pijače ter prisluhnili predavanjem v organizaciji Društva za celiakijo ali dobili napotke vrhunskega mojstra sladic.

 

4. FESTIVAL KAVE SLOVENIJA bo dvorano C spremenil v največjo kavarno pri nas, v kateri bodo vse zase našli ljubitelji kave, pa tudi tisti, ki se s kavo ukvarjajo profesionalno. Preizkušanje kav iz vsega sveta, različni načini priprave, novosti ter vsi pripomočki za pripravo kave doma ali v gostinskem lokalu.

 

Sejem POROKA bo ponudil vse poročne novosti in trende. Bodoči mladoporočenci se lahko na spletni strani www.ce-sejem.si registrirate in dobite kupon, s katerim lahko sejem Poroka obiščete brezplačno.

 

APISLOVENIJA - 42. največje srečanje čebelarjev. Poleg mednarodne prodajne razstave čebelarske opreme in pripomočkov z več kot 75 razstavljavci bo postregel s številnimi strokovnimi predavanji.

 

Razstavljavce in natančen program prireditev si oglejte na www.ce-sejem.si.


Odgovorni organizator prireditve

Celjski sejem d.d.

Dečkova cesta 1

3000 Celje

Oglas, promocija, partnerji