polanskapomlad - Vstopnice ©

POLANSKA POMLAD

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

Spoštovani kupci!


Organizator obvešča, da je dogodek Polanska pomlad, 15. marca 2020 prestavljena na kasnejši termin, ki ga bodo še naknadno sporočili.


Že kupljene vstopnice bodo veljale za nov datum. Če vam nov termin ne bo ustrezal, lahko vstopnice vrnete na prodajnem mestu, kjer ste jih kupili. Spletni kupci se obrnite na info@eventim.si.


Hvala za razumevanje.


 


Zaradi trenutnih razmer, ki vladajo v svetu in vladnih ukrepov v povezavi z izbruhom novega koronavirusa so zaprta vsa naša lastna in številna partnerska prodajna mesta. To pomeni, da številni kupci nimate možnosti uveljavljati pravice do vračila vstopnic za prestavljene dogodke v rokih, ki so jih določili organizatorji. V interesu vseh je varovanje zdravja in dobrobit državljanov ter izogibanje nevarnim situacijam. Skladno s tem je bila sprejeta odločitev o začasni zaustavitvi vseh vračil kupnin za vstopnice odpovedanih in prestavljenih dogodkov. Začasna ukinitev bo veljala, dokler se ne bo stanje v državi poleglo in bodo pristojni spet dovolili vračanje v javno življenje. Po koncu ukrepov za omejevanje javnega življenja v državi vas bomo obvestili o novih datumih dogodkov in terminih vračanja vstopnic.


 


POLANSKA POMLAD - Koncert v počastitev pomladi v Poljanski dolini! Nedelja, 15.3.2020 ob 16.00 uri v Športni dvorani Gorenja vas!


Kot je zapisal Ivan Tavčar o pomladi v Poljanski dolini: “Vsak letni čas je tukaj po svoje lep. Prav gotovo pa je bilo tukaj najlepše takrat,ko je pomlad s svojim krilom plavala nad dolino. In če je v Poljanski dolini lepa pomlad, tedaj je malo kje lepše.”


Nastopili bodo:
Ansambel Banovšek
Fantje z vseh vetrov  
Marko Vozelj
Trio Šubic