Poletje z biseri / Perle d'estate 2020 - Vstopnice

NAPREDNO ISKANJE

Lokacija

datum in ura dogodka 08jul sre 21:00

Poletje z biseri - Vlado Kreslin - RAZPRODANO

Pokrajinski muzej Koper, Koper
razprodano

Podrobnosti dogodka

Tretji “Festival Poletje z biseri” BO!

Tudi to poletje bomo lahko v slikovitem ambientu vrtov Pokrajinskega muzeja Koper spremljali glasbene večere združene v Festival Poletje z biseri. Letošnja festivalska ogrlica šteje osem koncertov.

Program bodo tokrat stkali ena najprepoznavnejših slovenskih zasedb, Dan D s svojo »Tiho« različico, neumorni prekmurski bard Vlado Kreslin, duet dveh prekaljenih rockovskih mačkov, ki sta letos združila moči v akustični verziji, Miha Guštin in Tomi Meglič, s povsem novo akustično obleko njenih skladb se bo na krilih vetra z juga predstavila Tinkara Kovač, zadnjo julijsko sredo pa bo v Lapidariju z zasedbo Momento Cigano nastopil Teo Collori.

Avgustovske srede bodo v večji meri obarvane primorsko. Na večeru Kluba študentov občine Koper, bo nastopila izštekana indie zasedba NoAir, pred katero se bo predstavil brežiški kantavtor Daniel Vezoja, sledil bo nastop prav tako akustičnih Zmelkoow, porednih gostov, ki se bodo predstavili z enkratnim projektom Spovednica, za udarni konec pa bosta poskrbela čislana kantavtorja Drago Mislej – Mef in Jani Kovačič.
 
Koncerti, ki bodo v živo predvajani tudi na valovih Radia Koper, se bodo začenjali ob 21. uri.