Nalaganje...

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

AVGUSTA NA SLOVENSKI OBALI ZAŽIVI PIKNIK KINO

 

Ekipa ljubljanskega Kina Bežigrad bo v začetku avgusta na slovenski obali premierno predstavila nov koncept sproščenega piknik kina s projekcijami poletnih uspešnic neposredno na plaži!

V petek, 3. avgusta, bo v Simonovem zalivu v Izoli na ogled težko pričakovana glasbena komedija Mamma Mia! Spet začenja se, ki bo dan kasneje, 4. avgusta, na sporedu tudi na portoroški plaži Bernardin. Tja se bo v nedeljo, 5. avgusta, simbolično vrnila domov slovenska mladinska klasika Poletje v školjki, ki bo predvajana z angleškimi podnapisi, da bodo v njej lahko uživali tudi tuji gostje. 

Vzdušje bo povsem sproščeno in poletno obarvano, zato lahko obiskovalci s seboj prinesejo odeje, ležalnike in blazine, ki bodo sicer na voljo tudi za izposojo. Kot pritiče konceptu piknik kina, ne bodo manjkale niti kokice in ostala gostinska ponudba.   

PARKING ob plaži prost za obiskovalce (do zapolnitve mest).

 

POLETJE V ŠKOLJKI –Legendarna slovenska klasika se vrača »domov«!

Prisluhni školjki,

vanjo ujet je,

prisluhni školjki,

v njej poletje ti šumi.

Dvanajstletni Tomaž preživlja svoje zadnje otroško poletje ter ob igri na plaži pozablja na prepire in prezaposlenost svojih ločenih staršev. V svetu odraslih njegove težave razume le stari mornar Luka, ki mu podari školjko. Vsakič, ko bo prisluhnil šumenju morja v školjki, se bo Tomaž spomnil na nepozabno poletje, na svojo prvo ljubezen, prijatelje in pustolovščino, ki so jo doživeli.

 

Odgovorni organizator prireditve

KG 4Ljubljana d.o.o.

1000 Ljubljana