Nalaganje...

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

Na voljo dostavna metoda print@home! Opravite nakup preko spleta in si vstopnico natisnite, kar na domačem tiskalniku. (dodatna navodila o print@home najdete tukaj).


CSIO3* POKAL NARODOV CELJE 2016

Pokal narodov je najprestižnejše tekmovanje v preskakovanju ovir s konji za nacionalne reprezentance na svetu. Na svetu poteka samo še 19 tovrstnih tekmovanj, kar pomeni, da so prava redkost oziroma imajo zelo visoko dodano vrednost za promocijo Slovenije in konjeništva v Sloveniji. Na Konjeniškem centru Celje, boste lahko spremljali atraktivne nastope vrhunskih športnikov in konjev, prav tako pa bo poskrbljeno za bogato spremljevalno dogajanje. Pripravljamo šov program, otroško deželo z animacijami in še mnogo mnogo več. Ne zamudite!

KDAJ?

Štiridnevno tekmovanje za Pokal narodov bo letos od 12. 5. - 15. 5. 2016 (četrtek do nedelja). Tekmovanja se odvijajo tekom celotnega dne na zunanjem jahališču in potekajo v vsakem vremenu. Vrhunec tekmovanja bo v petek, 13. 5. 2016, ko se bo ob 15. uri pričelo ekipno tekmovanje za Pokal narodov in v nedeljo, 15. 5. 2016, ko bo ob 15. uri potekalo tekmovanje za Svetovni pokal.

VIVALDIJEV OTROŠKI RANČ

Letošnje leto bomo parkirišče pred restavracijo v celoti preobrazili v tematski otroški park, kjer bodo od petka do nedelje na voljo raznolike aktivnosti, otroško igrišče, napihljiva igrala, ježa konja, umetniške delavnice in mnogo več. Ježa konj bo na voljo dvakrat na dan, v dopoldanskem in popoldanskem terminu.

RIDERS PARTY - "The great Gatsby's House''

Petek, 13. 5. 2016, pričetek 21.00, hotel Celeia, Celje. V mesto se vrača Veliki Gatsby. Uradna zabava Pokala narodov. Edinstven koncept zabave, kjer se lahko vsak prepusti toku zabav, ki jih lahko gosti samo Veliki Gatsby. Akcijske cene pijač, animacija in DJ ! Vstop je prost!

“And I like large parties. They’re so intimate. At small parties there isn’t any privacy.” - Gatsby

***

Vstopnina:

Četrtek in sobota vstop prost!

Petek, 13. 5.  in nedelja, 15. 5.: 8€ (predprodaja), 10€ (na dan dogodka).

Predprodaja: www.eventim.si in prodajna mesta sistema Eventim SI.

Otroci, dijaki in študenti imajo vse dni vstop prost!

Z obiskom pri nas ste na konju!

www.konji-celje.si

www.csio.siOdgovorni organizator prireditve:

Celesta d.o.o.
Lopata 43
3000 Celje

Oglas, promocija, partnerji