PLANICA 2020

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

[ OBVESTILO ORGANIZATORJA ]

NAVODILA KUPCEM VSTOPNIC PLANICA 2020

Zaradi ukrepov Republike Slovenije za zajezitev širjenja in za obvladovanje posledic koronavirusa, bo FIS svetovno prvenstvo v smučarskih poletih, Planica 2020, prestavljeno.

Organizator, Smučarska zveza Slovenije – Združenje smučarskih panog in Organizacijski komite Planica, vse, ki ste kupili vstopnico, obveščata, da bodo vstopnice veljavne za nadomestno tekmovanje FIS svetovnega prvenstva v smučarskih poletih v Planici. Kupci, ki pa želijo povrnjen znesek kupnine, lahko to storijo po 1. 4. 2020. S postopki vračila se prične 1. 4. 2020, z nakazili pa po 15. 4. 2020.

Vračilo kupnine se izvaja na prodajnih mestih oz., kjer je bila vstopnica kupljena, skladno s splošnimi pogoji nakupa uradnih prodajalcev. Rok za uveljavljanje vračila kupnine je do vključno 31. 8. 2020. Spletni kupci se obrnite na info@eventim.si, kjer v spoorčilu zapišite številko naročila in vaše podatke.

_______________________________________________________

 

INSTRUCTIONS TO BUYERS OF PLANICA 2020 TICKETS

Due to measures taken by the Republic of Slovenia to curb the spread and to control the effects of coronavirus, the FIS Ski Flying World Championships, Planica 2020, has been postponed to 2020-2021season.

Organizers, Ski Association of Slovenia and Planica Organizing Committee, inform everyone that has purchased a ticket that the tickets will be valid for the substitute FIS Ski Flying World Championship held at Planica in the 2020-21 season. All buyers can also request a refund for purchased tickets.

The tickets can be refunded after April 1, 2020, at the points of sale or where the tickets were purchased, in accordance with the general conditions of purchase of official sellers. The deadline for claiming a refund is up to and including August 31, 2020.

Additional information can be obtained by emailing planica@sloski.si

Thank you for your understanding,

Ski Association of Slovenia and OC Planica

 

Hvala za razumevanje,

Smučarska zveza Slovenije – Združenje smučarskih panog in OK Planica

 

Zaradi trenutnih razmer, ki vladajo v svetu in vladnih ukrepov v povezavi z izbruhom novega koronavirusa so zaprta vsa naša lastna in številna partnerska prodajna mesta. To pomeni, da številni kupci nimate možnosti uveljavljati pravice do vračila vstopnic za prestavljene dogodke v rokih, ki so jih določili organizatorji. V interesu vseh je varovanje zdravja in dobrobit državljanov ter izogibanje nevarnim situacijam. Skladno s tem je bila sprejeta odločitev o začasni zaustavitvi vseh vračil kupnin za vstopnice odpovedanih in prestavljenih dogodkov. Začasna ukinitev bo veljala, dokler se ne bo stanje v državi poleglo in bodo pristojni spet dovolili vračanje v javno življenje. Po koncu ukrepov za omejevanje javnega življenja v državi vas bomo obvestili o novih datumih dogodkov in terminih vračanja vstopnic.