Nalaganje...

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

»PIŠE SE LETO 2012«

Siddharta, Hladno Pivo, Prljavo Kazalište, Partibrejkers

PRO MUSIC prireja ob zaključku šolskega leta dne, 15. junija 2012, že 20. tradicionalno prireditev PIŠE SE LETO.

 

Prireditev je nastala pred dvajsetimi leti v sodelovanju Študentske organizacije, SK Branika in PRO MUSIC. Namenjena je bila predvsem dijakom in študentom, danes pa je prireditev vseh Mariborčanov.

 

V 20-ih letih se je na prireditvi zbralo več kot 165.000 obiskovalcev, največ leta 1999, ko smo šteli kar 15.000 obiskovalcev.

 

Koncerti v sklopu PIŠE SE LETA se bodo tudi letos zvrstili v prenovljeni Ledni dvorani na Taboru, ki sprejme 6.000 obiskovalcev in nudi odlične infrastrukturne pogoje.

 

Tudi letos pričakujemo okrog 5.000 obiskovalcev, saj smo k sodelovanju povabili najatraktivnejše in najpopularnejše izvajalce iz Slovenije in tujine.

 

Na koncertu PIŠE SE LETO 2012 bodo sodelovali:

 

  • SIDDHARTA (Slovenija)
  • HLADNO PIVO (Hrvaška)
  • PRLJAVO KAZALIŠTE (Hrvaška)
  • PARTIBREJKERS (Srbija)

 

Koncert bo trajal od 19. ure do 01. ure.

 

Siddharta je petčlanska slovenska rock skupina, ki je nastala leta 1995 in po več kot desetih letih glasbenega ustvarjanja uživa ugled najuspešnejše in najbolj priljubljene glasbene skupine v Sloveniji.

Hladno pivo trenutno najpopularnejša hrvaška punk-rock skupina. Gotovo bodo punk rockerji spet odločno opozorili nase, presegli kritike in pošteno podžgali razgreto množico.

Prljavo kazalište hrvaška rock skupina za katero lahko rečemo, da je ena največjih skupin 80. let, ta status pa potrjuje tudi danes. Na sceni so že več kot 30 let in v vseh teh letih so pustili ogromen pečat tudi na slovenskem občinstvu.

Partibrejkers so legendarna srbska rok skupina s prizvokom garage punka, ki na sceni obstaja že več kot 30 let.

Predprodajna cena 12 EUR!!!