petar grašo 2023 - Nakup vstopnic

Petar Grašo  - Vstopnice

Podrobnosti dogodka

“LJETO NA LJETNOJ 2023.”

PETAR GRAŠO BO 22. JULIJA NASTOPIL NA POLETNEM ODRU V OPATIJI

Najbolj iskani glasbenik v regiji, Petar Grašo, bo 22. 7. 2023 v sklopu programa na Festivalu Opatija “Ljeto na Ljetnoj 2023“ nastopil na enem od najbolj atraktivnih poletnih odrov na Hrvaškem. Glasbenik, ki je na sceni že več kot dvajset let, bo, če sklepamo po dosedanjih nastopih, v Opatiji pripravil nepozaben večer, poln čustev, pozitivne energije in kakovostne glasbe.

­– Poletni oder ima resnično poseben čar in veseli smo, da bo lahko tako domače občinstvo kot tudi mnogi obiskovalci Opatije preživelo lep poletni večer in uživalo v tem glasbenem spektaklu – je ob napovedi koncerta enega najbolj priljubljenih pevcev hrvaške glasbene scene povedal Alen Ključe, direktor Star produkcije.

Petar Grašo je svojo glasbeno kariero začel s pisanjem pesmi za velikane, kot je bil Oliver Dragojević, nato pa je hkrati začel tudi svojo pevsko kariero. Ni dvoma, da ga ima občinstvo zelo rado. Januarja je bil na podelitvi nagrade cesarica nagrajen z novo nagrado bestseller, kot domači izvajalec, za katerega koncerte so leta 2022 prodali največ vstopnic.

Graševi nastopi so že dolgo znani kot razkošni koncertni spektakli visoke produkcije, za katere se vedno išče dodatna vstopnica. Prav na čarobnem Poletnem odru v Opatiji bo občinstvo slišalo brezčasne uspešnice tega splitskega pevca, med katerimi so Ako te pitaju, Moje zlato, 92, Uvik isti, Ko nam brani ...

Rezervirajte si 22. julij za nepozaben glasbeni spektakel pod zvezdnatim nebom na enem od najlepših jadranskih odrov. Vstopnice so v prodaji na blagajni Letnega odra v Opatiji, na spletnem portalu Eventim.si in na vseh pooblaščenih prodajnih mestih podjetja Eventim.