PERPETUUM JAZZILE - Vstopnice

PERPETUUM JAZZILE

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

PERPETUUM JAZZILE v dvorani Golovec, Celje - sobota, 12. 11. 2022.

Perpetuum Jazzile je poznana kot ena najbolj spektakularnih in največjih vokalnih skupin na svetu. Priljubljena je po zaslugi svojih močnih ritmov, bogatih harmonij, navdušujoče pozitivne energije, izjemne kreativnosti in posebne mešanice najrazličnejših žanrov glasbe, ki jo poustvarjajo samo s človeškim glasom – ljudske, popularne, jazzovske glasbe, gospela, bluesa, bossa nove, diska, funka in drugih. Glasba Perpetuum Jazzile vključuje tudi vokalna tolkala, tako imenovani človeški beat-box z neverjetnim naborom z usti poustvarjenih bobnov in ritmov, poleg tega pa pevci skupine uporabljajo tudi roke in dele teles.

Bogat koncertni repertoar Perpetuum Jazzile vključuje edinstvene vokalne aranžmaje poznanih slovenskih in svetovnih uspešnic izvajalcev kot so ABBA, Toto, Michael Jackson, The Queen, Daft Punk, David Guetta, Lady Gaga, Earth, Wind & Fire, Billy Joel, David Bowie, Joni Mitchell, George Benson, Bee Gees, idr., ter tudi ljudske pesmi.

Perpetuum Jazzile je svetovno najbolj priljubljeni vokalni orkester na internetnem portalu YouTube, kjer z vsemi skladbami že krepko presega 88 milijonov ogledov. Videospoti večkrat nagrajenega Perpetuum Jazzile so bili na portalu YouTube uvrščeni tudi med 40 najpriljubljenejših.

Perpetuum Jazzile bodo nastopili v dvorani Golovec, Celje, v soboto 12.11.2022.

- Spletna stran: www.perpetuumjazzile.si

- Facebook: www.facebook.com/perpetuumjazzile

- Twitter: www.twitter.com/PJazzile

- Instagram: www.instagram.com/perpetuumjazzile