PERPETUUM JAZZILE - 40 LET - Nakup vstopnic

PERPETUUM JAZZILE - 40 LET  - Vstopnice

datum in ura dogodka 28 okt. sob. 20:00

PERPETUUM JAZZILE - 40 LET - RAZPRODANO

CANKARJEV DOM, Ljubljana
Dodatne informacije odgovornega organizatorja
razprodano
datum in ura dogodka 29 okt. ned. 20:00

PERPETUUM JAZZILE - 40 LET - RAZPRODANO

CANKARJEV DOM, Ljubljana
Dodatne informacije odgovornega organizatorja
razprodano
datum in ura dogodka 30 okt. pon. 20:00

PERPETUUM JAZZILE - 40 LET

CANKARJEV DOM, Ljubljana
Dodatne informacije odgovornega organizatorja
datum in ura dogodka 31 okt. tor. 20:00

PERPETUUM JAZZILE - 40 LET

CANKARJEV DOM, Ljubljana
Dodatne informacije odgovornega organizatorja

Podrobnosti dogodka

*Obveščamo vas, da se bo koncert, 29. 10. 2023 (nedelja) v celoti snemal. Posnetki bodo objavljeni v promocijske in televizijske namene. 


PERPETUUM JAZZILE PRAZNUJE 40 LET

Svetovni glasbeni fenomen iz Slovenije začenja celoletno praznovanje jubileja z vrhuncem v Ljubljani!

Ena največjih in najbolj prepoznavnih vokalnih skupin na svetu najavlja jubilejni koncert v Cankarjevem domu. Še prej pa prihajajo nove udarne priredbe svetovnih hitov, studijski album in več serij nastopov po Evropi. Praznovanje se začenja na silvestrovo v Evropski prestolnici kulture!

40 let delovanja, čez 1.000 nastopov, preko 300 pevcev, 13 albumov & DVD, 100+ mio ogledov na YouTubu, edini slovenski izvajalec, ki je razprodal Stožice 2 večera zapored, nastopi za Disney (Pariz), UEFA (Postojnska jama), Rotary Int. USA (Hamburg), v OZN za GS Ban Ki Moona (New York), ENEL (Rim), 2x koncert z legendarno skupino Toto ('Africa'), nastop na predstavitvi koledarja Pirelli v Milanu, turneje po Evropi, Severni Ameriki (23 koncertov), Kitajski ...

"Celo leto bo v znamenju našega okroglega jubileja. V letu 2023 bo namreč Perpetuum Jazzile star 40 let. Obudili bomo vse naše največje uspešnice in hkrati naštudirali še veliko novih pesmi. V kratkem bomo izdali tudi prvi singel s prihajajočega novega studijskega albuma, za katerega upamo, da bo navdušil oboževalce v Sloveniji in po svetu," pravijo člani naše svetovne glasbene atrakcije, ki bodo v novo leto skočili delovno - na zaključnem dogodku Evropske prestolnice kulture 2022 v Novem Sadu.

Vmes pa že postavljanjajo tudi več serij nastopov po različnih evropskih državah, že takoj v začetku leta pa se podajajo na turneji po domači regiji: Zagreb, Beograd, Skopje, Sarajevo, Zenica ... "Da boste lažje pričakali naš veliki koncert v Cankarjevem domu, 28. oktobra, bomo vse leto na družabnih omrežjih (Facebook, Instagram, TikTok in YouTube) delili zabavne vsebine s priprav na naš veliki koncert v Cankarjevem domu, zato nas le spremljajte in se zabavajte z nami."


- - - - -


Perpetuum Jazzile je vokalni (a capella) orkester, ki ga sestavlja več kot 40 vrhunskih pevcev, in predvsem izjemno doživetje v živo – dvourni, fascinantni ognjemet izbrane muzike, vrhunske izvedbe, strasti in čustev! Njihovi koncerti so stkani iz slovenskih in svetovnih uspešnic najrazličnejših žanrov, jazza, popa, swinga, rocka, bossa nove, sambe, gospela ... V poplavi vedno bolj enoličnih glasbenih izdelkov Perpetuum Jazzile hite servira na zelo samosvoj zvočni in izvedbeni način - in ravno to jih dela tako unikatne, da jih redno vabijo na izbrane glasbene odre po vsem svetu.