PARTNERSKI MARATON POZITIVNE PSIHOLOGIJE - Nakup vstopnic

PARTNERSKI MARATON POZITIVNE PSIHOLOGIJE

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

Pred nami je Partnerski maraton pozitivne psihologijeboljši odnosi, boljše življenje, ki se po treh letih ponovno vrača v Novo Gorico! Program sestavljajo štiri predavanja na temo partnerskih odnosov. Dogodek bo potekal v soboto, 11. marca 2023, med 15:30 in 21:00 v prostorih MIC Nova Gorica.

S ponosom vam predstavljamo govornike, ki bodo z nami strokovno in poljudno delili svoje izkušnje, znanje in nasvete na temo ljubezni do sebe, drugih in življenja:

- 15:30 - 16:30

Partnerski odnosi med ljubeznijo, navezanostjo in odvisnostjo

Ko si izbiramo partnerja za vse življenje, se več ukvarjamo s tem, da bi našli idealni par, kot pa s svojo lastno sposobnostjo za ljubezen. Šibkosti se pokažejo v dolgotrajnih partnerskih odnosih in takrat jih oba partnerja lahko ozavestita in se odločita, da jih poiščeta in ozdravita.

Sanja Rozman, upokojena zdravnica, ki se je dodatno izobraževala v psihoterapevtskih tehnikah

- 17:00 - 18:00 Zaupanje v partnerskem odnosu v postelji in širše

Zaupanje v partnerstvu je eden izmed temeljnih potreb oz. sestavin vsakega funkcionalnega in zadovoljujočega partnerskega odnosa. Dobro postavljeni temelji pa odpirajo prostor možnosti za zadovoljstvo tudi na seksualnem področju.

Jaka Sotlar, seksolog, vodja delavnic iz seksologije in psihodrame ter kontinuirane individualne, partnerske in skupinske psihoterapije v Sloveniji 

- 18:30 - 19:30 K vragu z odnosi

Enaindvajseto stoletje je in, tako vsaj pravijo, čas, v katerem se nahajamo, ni najbolj naklonjen ljudem z velikim srcem; kdo za vraga pa ima sploh še čas za (kvalitetne) medosebne odnose, ne? Na eni strani komunikacija s svojo boljšo polovico, (p)ostajanje (in ne bežanje) in trud za to, da odnos deluje/funkcionira, in na drugi strani aplikacije, s pomočjo katerih lahko v nekaj minutah in/ali v radiju 3 kilometrov spoznamo vsaj sto potencialnih “ljubezni svojega življenja”.

Gal Billa, največji slovenski “poet”, strastni ljubitelj branja, bodoči dr. psihoanalitične psihoterapije, avtor Instagram profila @redkobesedno 

- 20:00 - 21:00 Sedem navad za ljubeč partnerski odnos

Biti v dobrem partnerskem odnosu je glede na nekatere raziskave na prvem mestu seznama želja tako pri samskih kot pri ljudeh, ki so v partnerskem odnosu. A vendar je v partnerskem odnosu srečnih le pet odstotkov ljudi. Dobra novica je, da lahko svoj partnerski odnos z ustreznim razumevanjem vzamemo v svoje roke že danes.

Mag. Andrej Trampuž in Maja Trampuž, delata že več kot 25 let z ljudmi na področju komunikacije in obvladovanja medosebne dinamike v različnih odnosih, razvoju čustvene in socialne inteligence ter specifičnih osebnih kompetenc 

Vljudno vabljeni, se vidimo!