PARNI VALJAK  - Vstopnice

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

Po 40-ih letih s polno paro naprej!
Parni Valjak, ena najpopularnejših pop-rock skupin s prostora bivše države, je lansko leto 40 let delovanja praznovala z novo pesmijo, videospotom ter številnimi koncerti, ki so doživeli vrhunec v razprodanih Križankah. V Ljubljano pa se tokrat vračajo v priljubljeno Cvetličarno.


Skupino sta leta 1975 ustanovila kitarist in avtor Husein Hasanefendić - Hus in pevec Aki Rahimovski in je na glasbeni sceni – s krajšo prekinitvijo med letoma 2005 in 2009 – že neverjetni 40 aktivnih in uspešnih let. V teh letih je pustila neizbrisno sled v kolektivni zavesti ljudi s tega prostora. Razpon njenih poslušalcev je eden najbolj raznovrstnih, med njimi pa je ogromno tistih, ki jo spremljajo in poznajo že od vsega začetka. Kot izvajalci so člani Parnega valjka vedno strmeli k najvišjim možnim standardom in publiki dajali absolutni maksimum.


Parni valjak je eden od začetnikov vala pop-rock skupin na Balkanu in še danes predstavlja neprekosljivo ustvarjalno energijo. Mnogo skupin iz tega obdobja danes ne deluje več, Parni valjak pa je tu in po 40-ih letih gre s polno paro naprej!Odgovorni organizator prireditve:
CVETLIČARNA d.o.o.
Vojkova cesta 58
1000 Ljubljana