PARNI VALJAK  - Vstopnice

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

Parni Valjak se pripravlja na izid novega studijskega albuma Stvarno nestvarno, ki ga bodo slovenskemu občinstvu skupaj s starimi uspešnicami predstavili na velikem koncertnem spektaklu 17. decembra v ljubljanskih Stožicah. Tudi tokrat bo, tako kot trije lanskoletni razprodani koncerti, pod okriljem agencije ReflektorMusic.

Odlične produkcije smo pri Valjaku že dobro vajeni, tokrat pa bo v akustično prenovljeni stožiški dvorani koncert zagotovo spet nekaj posebnega - repertoar obsega kar 3 ure nepozabnih starih hitov in eksluzivno predstavitev novih skladb.

Parni valjak so bili skozi vsa leta poznani tudi po tem, da so znali dobro razvajati svoje zveste oboževalce. Tudi tokrat ostajajo pozorni do publike in so pripravili posebno akcijo: ob nakupu vstopnice za koncert 17.12. v Stožicah vsak obiskovalec prejme kodo, s katero lahko še pred uradnim izidom 'downloada' celoten album Stvarno nestvarno!

INFO
Parni valjak se je po izjemni, skoraj 35-letni karieri, vrnil v stare tirnice na veselje mnogih, ki jim je prav ta glasbeni kolektiv zaznamoval mladost. Njihove skladbe dobro poznajo tudi mlajše generacije, saj je 16 studijskih albumov, 6 koncertnih albumov, 2 albuma singlov in 5 kompilacij zasedbi prinesel poseben status v glasbeni zgodovini na področju nekdanje Jugoslavije.Uhvati ritam, Ugasi me, Trebaš mi, Sve još miriše na nju, Čitaj mi sa usana, Ljubavna, Molitva, Pusti nek traje, Godine prolaze, Vrijeme ljubavi, Samo san, Suzama se vatre ne gase, U prolazu, Jesen u meni, Kada me dotakne, Sjaj u očima, Gledam je dok spava, Moja je pjesma lagana, Prokleta nedjelja in druge pesmi bomo skupaj z novim glasbenim ustvarjanjem lahko slišali v Stožicah v Ljubljani 17. 12.