Park Wine Party  - Vstopnice

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

Za ta dogodek vam je na voljo dostavna metoda print@home! Opravite nakup preko spleta in si vstopnico natisnite, kar na domačem tiskalniku. (dodatna navodila o print@home najdete tukaj).


 


Zamislite si popoln poletni večer v družbi prijateljev: zabava z dobro glasbo, božanski okusi vrhunske kulinarike in požirki najboljše žlahtne kapljice pod zvezdnatim nebom.


 


Samo za vas pripravljamo izjemen dogodek Park Wine Party, ki bo najboljša osvežitev toplih avgustovskih večerov. Dogodek se bo odvil 28. avgusta 2015 od 18. ure dalje na prostem pred hotelom Park.

Program večera:
-    predstavitev priznanih slovenskih vin, okusnih vinskih koktajlov in penin
-    razvajanje brbončic z raznovrstnimi kulinaričnimi dobrotami, ki jih bo vodja Parkove kuhinje Marino Furlan pripravil s svojimi kuharskimi kolegi
-    glasba in ples pod zvezdami.

Vrhunsko vino in kulinarične dobrote bodo vtisnili nepozabne trenutke v Parkovo enogastronomsko zgodbo.Pridružite se nam na kulinaričnem popotovanju in postanite del naše zgodbe tudi vi.

Cena vstopnice v predprodaji: 20 €
Cena vstopnice na dan dogodka: 25 €V primeru slabega vremena se bo dogodek odvil v restavraciji Tiffany. Organizatorji si pridržujejo pravico do spremembe programa. Število vstopnic je omejeno.


 


Organizator:


Hit, d.d.


Delpinova 7/a


5000 Nova Gorica