PAKETNA VSTOPNICA NZS - Nakup vstopnic

PAKETNA VSTOPNICA NZS

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

Kvalifikacije za UEFA EURO 2024 - Paketna vstopnica velja za naslednje tekme:

  1. Nedelja, 26. 3. 2023 (ob 18.00 uri) Slovenija – San Marino / SVN – SMR
  2. Ponedeljek, 19. 6. 2023 (ob 20.45 uri) Slovenija – Danska / SVN – DAN
  3. Četrtek, 7. 9. 2023 (ob 20.45 uri) Slovenija – Severna Irska / SVN – NIR
  4. Sobota, 14. 10. 2023 (ob 18.00 uri) Slovenija – Finska / SVN – FIN
  5. Ponedeljek, 20. 11. 2023 (ob 20.45 uri) Slovenija – Kazahstan / SVN – KAZ 

Slovenska nogometna reprezentanca bo marca pričela s kvalifikacijami za evropsko prvenstvo 2024. Izbranci Matjaža Keka so po šestih zaporednih tekmah brez poraza odločeni tudi v kvalifikacijah pokazati pravo vrednost Slovenije. Fantje bodo morali za uvrstitev na evropsko prvenstvo osvojiti najmanj drugo mesto v kvalifikacijski skupini H, kjer so še reprezentance Danske, Finske, Severne Irske, Kazahstana in San Marina.

Za uspeh bo nedvomno potrebna tudi glasna podpora zvestih navijačev, ki si lahko zagotovite posebne paketne vstopnice za vse domače tekme slovenske reprezentance v kvalifikacijah. Nakup paketnih vstopnic za navijača prinaša 25% nižjo ceno v primerjavi s seštevkom petih posamičnih vstopnic za vsako domačo tekmo slovenske reprezentance. Paketne vstopnice so v prodaji v dveh različnih kategorijah glede na položaj sedišča na stadionu. Cene paketnih vstopnic znotraj 1. kategorije so 93,75€ za odrasle, 56,25€ za dijake, študente in upokojence ter 22,5€ za otroke do 14. leta starosti. Cene paketnih vstopnic znotraj 2. kategorije so 75€ za odrasle, 45€ dijake, študente in upokojence ter 26,25€ za otroke do 14. leta starosti.

Na voljo so tudi paketne vstopnice za BELI VIP. Cena paketnih BELI VIP vstopnic za odrasle znaša 300€, cena paketnih BELI VIP vstopnic za otroke do 14. leta starosti pa 150€.

PONUDBA VKLJUČUJE: Parkiranje v parkirni hiši Stožice s posebno dovolilnico, število parkirnih dovolilnic po vnaprejšnjem dogovoru glede na število nakupljenih vstopnic, poseben VIP vhod na stadion, namenjen le gostom Belega VIPa, vrhunska kulinarična ponudba pred in med tekmo, brezalkoholnih in alkoholnih pijač Pivovarne Union in Vinakoper, sedež na ločenem delu tribune.

GIBALNO OVIRANE OSEBE:

Gibalno ovirana oseba, ki si želi kupiti vstopnice, pošlje sporočilo na elektronski naslov: vstopnice@nzs.si in pripiše kontakt, NZS jih bo nato kontaktirala. Gibalno ovirana oseba mora vstopnico plačati, spremljevalec gibalno ovirane osebe pa ima prost vstop, potrebuje le vstopnico.

*Organizator si pridržuje pravico do spremembe prizorišča dogodka. O morebitni spremembi boste pravočasno obveščeni.*