Nalaganje...

OLIMPIJA LJUBLJANA - MARIBOR

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

Nogometaši Olimpije in Maribora se bodo v letošnjem finalu Pokala Slovenije v Celju (30. 5,. ob 20:15) pomerili še za pokalno lovoriko. V najštevilčnejšem slovenskem klubskem tekmovanju, kjer je s tekmovanjem pričelo več kot 200 klubov, bo imel Maribor priložnost osvojiti še drugi letošnji naslov, medtem ko je naslov pokalnega zmagovalca Slovenije še edini, za katerega se še borijo Ljubljančani. Zanimanje za finale pokala je veliko.

Nogometna zveza Slovenije je že pred žrebom prvoimenovanega kluba finala določila, da bodo navijači domačina tekmo spremljali na severu, gostov pa na jugu. Tako bo tudi desni del vzhodne tribune namenjen podpornikom domačina, levi del pa podpornikom gostov. Žreb domačina je določil, da bo v tej vlogi ljubljanska Olimpija, na skupnem sestanku s policijo, varnostjo in predstavnikoma obeh klubov pa so prisotni dokončno določili, da bodo na severu navijači Olimpije in na jugu navijači Maribora.

Vzhodna tribuna na pokalnem finalnem derbiju bo prav tako razdeljena – na levem delu bodo sektorji, namenjeni privržencem Maribora, v sredini tako imenovani nevtralni sektorji, na desni strani in na delu severne tribune pa sektorji namenjeni podpornikom Olimpije. Vstopnice za mariborski del bodo privrženci lahko kupili tudi v mariborskih Vijolčnih bajtah, medtem ko se pri Olimpiji niso odločili, da svojim privržencem omogočijo nakup vstopnic tudi v svoji uradni trgovini. Del za privržence Olimpije bo tako na voljo v splošni prodaji.

Zahodna tribuna na pokalnem finalnem derbiju bo prav tako razdeljena – na desnem delu bodo sektorji, namenjeni privržencem Maribora, v sredini pa tako imenovani nevtralni sektorji.

Klubski navijaški skupini, katerima je za nakup na voljo enaka kvota vstopnic, bosta vstopnice za svoj sektor kupili izključno preko svojih klubov.

V času tekme bo v okolici celjskega stadiona spremenjen tudi prometni režim. Parkirišče za dvorano Zlatorog bo namenjeno navijačem Olimpije, medtem ko bodo privrženci in navijači Maribora parkirali pred dvorano Golovec.

Vse obiskovalce tekme že vnaprej opozarjamo, da bo pri vstopu na stadion na zahtevo policije veljala personalizacija. Vstop bo tako mogoč le z vpisanimi podatki na vstopnici (ime, priimek, naslov) in priloženim osebnim dokumentom.

Stadion se bo odprl ob 18:30 uri, vsem obiskovalcem pa svetujemo, da so najkasneje ob 19:30 uri pred vhodom, označenim na vstopnici.

 

Cenovne kategorije:

Tribuna vzhod – pokrita:

Sektorji A, B, C, D, E, F: odrasli – 12 EUR, študenti in dijaki 10 EUR, ženske 10 EUR, otroci do 14. leta 5 EUR

 

Tribuna sever – pokrita:

Sektorja T in S – Green Dragons 5 EUR (nakup možen le preko kluba)

Sektorji U, V, Z – odrasli 10 EUR, študenti in dijaki 8 EUR, ženske 8 EUR, otroci do 14. leta 3 EUR

 

Tribuna jug – nepokrita

Sektorji G, H, I, J – Viole 5 EUR (nakup možen le preko kluba)

 

Tribuna zahod – nepokrita

Sektorji K, L, M, N, O, P, R - odrasli 10 EUR, študenti in dijaki 8 EUR, ženske 8 EUR, otroci do 14. leta 3 EUR

 

Prodajna mesta:

Splošna prodaja: www.nzs.si, www.eventim.si, Trgovina NZS NIKE, bencinski servisi Petrol

Prodajna mesta NK OLIMPIJA: v NK Olimpija se za prodajo preko svojih prodajnih mest niso odločili, zato se morajo privrženci NK Olimpija obrniti na splošna prodajna mesta.

Prodajna mesta NK MARIBOR : Vijol'čna bajta Mercator center Tabor, Vijol'čna bajta Center

 

Odgovorni organizator prireditve:

NZS

Predoslje 40a

4000 Kranj