ohsees_kš - Vstopnice ©

OH SEES

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

[ OBVESTILO ORGANIZATORJA ]


Spoštovani kupci!


Obveščamo vas, da je sledeči dogodek ODPOVEDAN:


 


OH SEES - 7. 7. 2020 - Kino Šiška, Ljubljana


 


VRAČILA KUPNINE:


 


SPLETNI KUPCI


Spletni kupci nam na info@eventim.si pošljite številko naročila ali fotografijo kupljenih vstopnic (vidna naj bo črtna koda). Povračila kupnine se uredi na enak način kot je bil urejen nakup (enako plačilno sredstvo).


 


PRODAJNA MESTA


Kupci vstopnic za odpovedane dogodke se oglasite na prodajnem mestu kjer ste kupili vstopnice. S seboj imejte originalne vstopnice. Povračila so možna samo na že odprtih prodajnih mestih kjer ste opravili dejanski nakup (razen Petrol - lahko obiščete vam najbližji Petrol).


 


 


Julijsko vročino bodo še dodatno privili divji Oh Sees, ki z neumornim raziskovanjem rock glasbe veljajo za eno najzanimivejših in najbolj dejavnih zasedb tega tisočletja, pravo institucijo sodobnega garažnega rocka!


Ko govorimo o garažnem rocku v 21. stoletju, preprosto ne moremo mimo enega imena. No, če smo natančni, enega imena številnih nomenklaturnih in ekipnih permutacij. Oh Sees, Thee Oh Sees, The Ohsees, Orange County Sound, pa še kakšen naziv bi se našel, so namreč vse ista skupina v različnih obdobjih obstoja in z različnimi postavami, a vedno pod vodstvom hiperaktivnega pevca in kitarista Johna Dwyerja – sicer tudi tesnega prijatelja še enega lika sodobnega rocka, Tya Segalla – in vedno neutrudno plodovita.


V 17 letih je bend izdal nič manj kot 22 studijskih albumov in še marsikateri EP ali posebno izdajo povrh. Izdaje se žanrsko vrtijo okoli rock in njegovih mnogoterih izpeljank, od garažnih rifov in psihedelije šestdesetih let prejšnjega stoletja do punka, noisea in post-punka poznejših dekad, vselej pa s svežim, energičnim razumevanjem rock glasbe, ki jih redno vihti na lestvice najboljših izdaj leta.


V trenutni inkarnaciji se zasedba tudi v živo ne zadržuje in udari z dvojnim bobnarskim rafalom, klaviaturami, basom in seveda Dwyerjevim arzenalom, kaj več pa si po pravici povedano niti ne upamo trditi. Oh Sees, če se bodo v času koncertu sploh še imenovali tako, so pač taki, kot je vsak pravi rock bend – drzni, neukrotljivi in povsem nepredvidljivi. In ravno zato jih ne smete zgrešiti.


Organizacija: Kino Šiška.