ODNOSI

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

ODNOSI
Kako ustvariti pristen in intimen odnos s seboj in z drugimi?


Gostje: Milena Miklavčič, Melita Kuhar, Damjana Bakarič, Silvija Jovanović
Povezuje: Mirela Smajić
KDAJ: Sobota, 14.12.2019 od 18. do 20. ure
KRAJ: Kulturni dom Krško

 

Vsi želimo doživeti resnično intimnost, iskren odnos, brez mask in manipulacij, čustveno varnost, ljubečo podporo in zaupanje. Kljub temu pa je v naši družbi vse bolj opaziti sindrome odtujenosti,  igranje vlog, pomerjanje moči, zlaganost, površnost in hitenje v stiku z ljudmi.


Na dogodku bomo z izjemnimi sogovornicami spregovorili  o tem, kaj vse vpliva na nas, da smo vse bolj odtujeni od sebe in drug od drugega, in, kako lahko to spremenimo?

Milena Miklavčič: publicistka, ljubiteljska raziskovalka preteklosti in avtorica slovenske knjižne uspešnice Ogenj, rit in kače niso za igrače (1., 2. in 3. del - Moške zgodbe). Za svoje delo je prejela več nagrad.

Melita Kuhar: zakonska in partnerska svetovalka v Svetovalnici, publicistka in avtorica knjige Iskreno o partnerstvu, ki je prva knjiga iz serije Na kavču v svetovalnici.

Damjana Bakarič: publicistka, avtorica knjižne uspešnice Na tesnobi in Na boljše ter Razmerja. Predavateljica o stresu, izgorelosti, anksioznih motnjah, odnosu do sebe in do drugih ter sveta. Zagovornica počasnega življenja. Motivatorka, ki prek svojega kanala na YT https://www.youtube.com/user/MsDamjana in bloga berem.si navdihuje marsikoga.

Silvija Jovanović: utemeljiteljica znanstveno-intuitivne metode POGLAVAR, ki je enkratna sinteza vsebin s področja sodobnih psiholoških dognanj in duhovnih resnic in avtorica male knjige velikih modrosti Osrečki za ženske, ki tečejo z dolgovi. Pri njenem delu v Osrečevalnici jo spremlja, motivira in pomaga udejaniti cilje njen nepogrešljivi notranji raziskovalni tim, ki ga sestavljajo: večno radovedna učenka življenja, strastna raziskovalka odnosov, trenerka zdrave in konstruktivne komunikacije, iskalka izrazov osebne svobode in brezpogojne ljubezni, drzna inovatorka na področju odnosa s samim seboj in neutrudna raziskovalka novih načinov sobivanja.