Nalaganje...

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

Schluss@Kurzschluss 2014

 

DJ Maj // SI

www.facebook.com/djmaj

Peter Gold // SI

www.facebook.com/djpetergold?fref=ts

https://soundcloud.com/petergold

Maya // SI

www.mayamusic.si/mayamusicsi/home.html

www.facebook.com/pages/Maya

Teater Ponorelii // SI

www.facebook.com/pages/Teater-Ponorelii/165581440307983?fref=ts

 

#House #Celebration # Surprise #NYs Party # Show

 

 

Kurzschluss je v mesecu dni dokazal, da je zagotovo najbolj nor klub v Sloveniji. V letošnji sezoni ga je obiskalo že več kot 10.000 zabave željnih, ki so se vračali in vsakič znova zabavali do zgodnjega jutra. Po številnih razprodanih večerih in odličnih koncertih v družbi priznanih tujih in domačih glasbenikov se kratko, a sladko, utripanje priljubljene puščice poslavlja. A slovo bo divje, saj zadnja zabava v letu Schluss@Kurzschluss obljublja vrhunec vseh zabav. Bodite del norega praznovanja in si drznite iti do konca.

 

 

Na zadnjem poslovilnem žuru se bo v novo leto zaplesalo brez omejitev in brez zavor. Za najdaljšo noč v letu se bo Kurzschluss preobrazil in si nadel praznično preobleko v trendi neon tonih, obiskovalci pa se naj pripravijo na številna nora presenečenja. Slušne receptorje bodo z največjimi hiti v elektronski preobleki in house ritmih mešali domači didžeji, katerim se bo pridružila tudi simpatična pevka Maya. Dogajanje bodo v dih jemajoči show nadgradili artisti iz Teatra Ponorelii, svoje vragolije pa bodo pokazali tudi barmani s številnimi showi atraktivnega mešanja pijač. Dvig temperature še pred polnočjo zagotovljen.

 

Na večeru bo tako dovoljeno vse, brez omejitev, saj organizatorji ponujajo tudi možnost all you can drink” za nenasitne, s posebnim VIP doživetjem za 80€.

 

Preživite zapiranje pop up kluba divje, na glavo, sproščeno, kakovostno in suvereno zakorakajte v 2015. Izkoristite še zadnji dogodek najbolj vroče točke letošnjega veselega decembra. Kdo ve kdaj bodo neon puščice nakazale nov kratki stik?

 

Udarno, z omejenim rokom trajanja: Kurzschluss

Več info na www.kurzschluss.si