Novi Fosili - Vstopnice

Podrobnosti dogodka

Spoštovani kupci!


Organizator sporoča, da je zaradi odredbe ministrstva za zdravje o prepovedi večjih prireditev v zaprtih javnih prostorih, koncert Novi fosili iz 3. aprila prestavljen na 2. oktober 2020.

Kupljene vstopnice veljajo tudi za nov datum. Če vam ta ne ustreza, lahko vstopnice rok sedmi dan od ponovnega začetka obratovanja javnega prevoza vrnete na prodajnem mestu, kjer ste jih kupili in povrnjena vam bo kupnina. Spletni kupci se obrnite na info@eventim.si.

Hvala za razumevanje.

Zaradi trenutnih razmer, ki vladajo v svetu in vladnih ukrepov v povezavi z izbruhom novega koronavirusa so zaprta vsa naša lastna in številna partnerska prodajna mesta. To pomeni, da številni kupci nimate možnosti uveljavljati pravice do vračila vstopnic za prestavljene dogodke v rokih, ki so jih določili organizatorji. V interesu vseh je varovanje zdravja in dobrobit državljanov ter izogibanje nevarnim situacijam.

Skladno s tem je bila sprejeta odločitev o začasni zaustavitvi vseh vračil kupnin za vstopnice odpovedanih in prestavljenih dogodkov. Začasna ukinitev bo veljala, dokler se ne bo stanje v državi poleglo in bodo pristojni spet dovolili vračanje v javno življenje. Po koncu ukrepov za omejevanje javnega življenja v državi vas bomo obvestili o novih datumih dogodkov in terminih vračanja vstopnic.

 

Novi fosili

Glasbena zgodba o 50-ih letih priljubljene skupine Novi fosili prihaja v Slovenijo!

Malo glasbenih imen je ostalo zvestih svojemu ustvarjanju in modnim trendom in ki so enako priljubljeni pri vseh generacijah v regiji!

Novi fosili dokazujejo, da so eni redkih, ki jim vse to uspeva zadnjih 50 let.

Spektakel, ki je razprodal koncertne dvorane v Zagrebu in Beogradu, zgodba o 50-ih letih glasbenega ustvarjanja priljubljene skupine, prihaja v Slovenijo!

Letos mineva 50 let od ustanovitve ljubljencev poslušalcev v regiji, skupine Novi fosili, zato so se Marinko Colnago, Sanja Doležal in 'dobri duh' skupine Vladimir Kočiš Zec odločili, da svojo zapuščino predstavijo v nepozabnem druženju, ki so ga poimenovali 'Zgodba o 50-tih letih Novih fosilov'.

'Zgodba o 50-tih letih Novih fosilov – Za dobra stara vremena' je poklon vsem sodelavcem in pomembnim dogodkom, ki so zaznamovali in skupaj gradili glasbeno pot skupine.