Nalaganje...

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

Še pomnite lanski dobrodelni koncert Nasmeh za življenje? Na njem je Nina Pušlar z gosti v živo v Cankarjevem domu in s posnetkom na RTV Slovenija zbirala sredstva za Združenje multiple skleroze Slovenije. Akcija je potekala dober mesec dni, nasmehi in hvaležnost pomoči potrebnih ob zbranih več kot 20.000€ pa so bili očitni. Letos se je Nina odločila iti korak dlje…

 

Slogan Nasmeh za življenje bo ostal in postal ime nove dobrodelne fundacije, ki jo je Nina z ekipo ustanovila v začetku leta. S fundacijo Nasmeh za življenje bo Nina z ekipo zbirala sredstva in pomagala še večjemu številu ljudi in združenjem, ki jih bo komisija fundacije izbrala. Za pomoč pa potrebujejo tudi vse vas, ki boste fundacijo finančno podprli.

 

Za začetek delovanja fundacije Nasmeh za življenje je Nina izbrala petek, 17. marec, in svoj veliki dobrodelni koncert. Zgodilo se bo v Mariboru, v veliki dvorani Slovenskega Narodnega Gledališča. Tudi tokrat se bodo Nini pridužili odlični glasbeni gostje in tudi tokrat se obeta poseben večer.

 

Se vidimo v mariborskem SNG-ju, v petek, 17. marca, ob 20h!

 

Odgovorni organizator prireditve

BOOMER d.o.o.

Malo Hudo 11

1295 Ivančna Gorica