Nalaganje...

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

Potem ko je pred štirimi leti v razprodanih Križankah praznovala 10-letnico glasbene kariere, se ob koncu poletja, v petek, 6. septembra 2019, Nina Pušlar vrača v eno naših najbolj intimnih velikih koncertnih prizorišč s svojim odličnim bendom in več kot ducat hiti, s katerimi redno polni radijske valove.

Za eno nabolj priljubljenih slovenskih pevk je razgibano leto, polno novih izkušenj in ustvarjalnih izzivov, v katerem je posnela tudi aktualni hit in video Za naju. Po odličnem valentinovem koncertu v velenjski Rdeči dvorani vstopa Nina v pomlad z razprodanim koncertom v SNG Maribor, prihajajoča turneja jo bo popeljala tudi na nekaj zelo posebnih prizorišč, vrhunec poletnih glasbenih druženj z oboževalci pa bo prav veliki koncert v prenovljenih Plečnikovih Križankah.

Ninini nastopi slovijo kot zgodbe, ki stojijo na vrhunski glasbeni in pevski izvedbi, prepojene s čustvi in velikimi odmerki pozitivne energije, tokrat pa bo program oblikovan kot prerez Nininega 14-letnega ustvarjanja, od zmage na Bitki talentov, preko obveznih To mi je všeč, Svet je tvoj, Za vedno, Poljub na klopci, Ni ona in Za naju, zagotovo pa bo predstavila tudi kaj čisto svežega, saj je tako na odrih kot v studiu trenutno v odlični ustvarjalni kondiciji.

 

 

 

 

Odgovorni organizator prireditve:

AGENCIJA URAN d.o.o.

Cesta na Dobrovo 41

3000 Celje