NINA PUŠLAR RESTART CELJE - Vstopnice

Nina Pušlar & Lea Sirk

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

1. uradna spletna stran Restart tour: https://www.xmusic.si/
2. dogodek bo v vsakem vremenu, zagotovljeni so prireditveni šotori.
3. v koliko imate potrjeno okužbo s COVID-19 vam, ob predložitvi dokazila, povrnemo kupnino.
Organizator ni pristojen za preverjanje PCT potrdil na vhodu, zato na dogodkih preverjanja potrdil ne bo izvajal (v kolikor bo na dan dogodka PCT ukrep še v veljavi). V primeru, da bo PCT na dan dogodka za vstop na dogodek zakonsko potreben bomo o tem obiskovalca jasno opozoril v skladu z veljavno zakonodajo.

Brezplačna testiranja so možna na naslednjih lokacijah https://bit.ly/brezplacna-testiranja in pri ostalih zasebnih ponudnik.


NINA PUŠLAR & LEA SIRK / CELJE / RESTART TOUR

NAJVEČJE POVEZANO KONCERTNO DOGAJANJE V SLOVENIJI

RESTART TOUR CELJE predstavlja:


Eksluziven glasbeni večer z Nino Pušlar in bandom!

NINA PUŠLAR: https://www.facebook.com/NinaPuslar

Nina Pušlar, ena najbolj prepoznavnih slovenskih glasbenic, se bo med celovečernim koncertom v Celju sprehodila čez največje hite svoje glasbene kariere. Skupaj z bandom že leta polni dvorane in koncertne odre po Sloveniji in je garancija za pravi eksluziven večer za glasbene sladokusce. V atriju Celjskih sejmov, boste lahko priča nepozabnemu večer, skupaj z Nino, njenim bandom in najlepšimi hiti.

Za ogrevanje publike bo poskrbela šarmantna Lea Sirk.

HITI:

TO MI JE VŠEČ: https://www.youtube.com/watch?v=sErniAExkZI

SLEČENO SRCE: https://www.youtube.com/watch?v=CeZIupnj0zY

SVET JE TVOJ: https://www.youtube.com/watch?v=awQtiVxtyss


Kdaj: Petek, 13. Avgust, od 20. ure dalje

Kje: Celje - atrij Celjskih sejmov


RESTART TOUR – NAJVEČJE POVEZANO KONCERTNO DOGAJANJE

Koncert Nine Pušlar z bandom je del največjega povezanega koncertnega dogajanja v Sloveniji, z nazivom Restart Tour – vrnimo dogodke ljudem, ki se bo odvilo v več slovenskih mestih in skupaj obsega preko 50 koncertov. Urbana glasbena koncertna doživetja, povezana v enotno koncertno glasbeno turnejo v slovenska mesta prinašajo najbolj zveneča imena slovenske in ex-yu glasbene scene.


KONCEPT VARNEGA DRUŽENJA

V skladu s smernicami ki so/bodo veljavne, bo na dogodkih razvit koncept varnega druženja. Vsi dogodki so na prostem (open air) in število vstopnic je omejeno (glede na kapacitete in omejitve). Poskrbljeno bo tudi za zagotavljanje ostalih smernic za varno zabavo, ob hkratni možnosti za čim bolj brezskrbno zabavo in pristno doživetje obiskovalcev.