Nina Pušlar Khislstein 2021 - Vstopnice

NINA PUŠLAR

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

Sezono odličnih koncertov na Gradu Khislstein bo otvorila edinstvena Nina Pušlar.

Odkar je leta 2005 zmagala v Bitki talentov in takoj zatem izdala skladbo Ni ona, se Ninina kariera ves čas le vzpenja. Ljubezen, sočutje, veselje do življenja in pozitivna sporočila zavita v njen enkratni glas, okrašena z nepogrešljivim nasmehom ter iskricami v očeh, so rdeča nit 15-letnega niza uspešnic, ki redno zasedajo vrhove lestvic in držijo Nino med najbolj vrtenimi slovenskimi izvajalci. V leto 2021 je vstopila z nepozabnim spletnim koncertom, v katerem je s svojim izvrstnim bendom predstavila osvežen koncertni program, stkan iz vseh

njenih največjih uspešnic in novih preoblek le-teh. Na prihajajočih druženjih s svojo zvesto publiko bo predstavila tudi kakšno novost s prihajajočega novega albuma, spomnili pa se bomo tudi na Meto, ki jo je upodobila v prvem slovenskem muzikalu Cvetja v jeseni.

V primeru slabega vremena bo koncert izveden v nedeljo 11. Julija ob 21.00 uri.

Za obisk dogodka velja PCT pogoj. Ob vstopu na prireditveni prostor morate imeti:

● potrdilo o prebolelosti ali

● potrdilo o cepljenosti ali

● negativni rezultat testa, ki ni starejši od 48 ur.

Nočitev v Mestni občini Kranj vam prinaša 10% popust pri nakupu vstopnice za ta dogodek. Za koriščenje ugodnosti pošljite mail na info@visitkranj.si, napišite, da prosite za kodo za popust in pripnite potrdilo o plačilu nastanitve (hotela, apartmaja, sobe,…). V povratnem e-sporočilu prejmete kodo za popust, ki jo vnesete v Eventim.