nickycruz_lj - Vstopnice ©

Nicky Cruz - Od obupa v upanje!

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

Spoštovani kupci!


Organizator obvešča, da je dogodek Nicky Cruz - Od obupa v upanje! prestavljen na kasnejši termin, ki ga bo sporočil naknadno.


Že kupljene vstopnice bodo veljale za nov datum. Če vam nov termin ne bo ustrezal, lahko vstopnice vrnete na prodajnem mestu, kjer ste jih kupili. Spletni kupci se obrnite na info@eventim.si.


Hvala za razumevanje.


 


Zaradi trenutnih razmer, ki vladajo v svetu in vladnih ukrepov v povezavi z izbruhom novega koronavirusa so zaprta vsa naša lastna in številna partnerska prodajna mesta. To pomeni, da številni kupci nimate možnosti uveljavljati pravice do vračila vstopnic za prestavljene dogodke v rokih, ki so jih določili organizatorji. V interesu vseh je varovanje zdravja in dobrobit državljanov ter izogibanje nevarnim situacijam. Skladno s tem je bila sprejeta odločitev o začasni zaustavitvi vseh vračil kupnin za vstopnice odpovedanih in prestavljenih dogodkov. Začasna ukinitev bo veljala, dokler se ne bo stanje v državi poleglo in bodo pristojni spet dovolili vračanje v javno življenje. Po koncu ukrepov za omejevanje javnega življenja v državi vas bomo obvestili o novih datumih dogodkov in terminih vračanja vstopnic.


 


Nicky Cruz je avtor sedemnajstih knjig, vključno z eno od najboljših krščanskih avtobiografij “Run Baby Run”. V slovenščini je izšla pod naslovom “Teci sinko, teci”.


Nicky Cruz je odraščal v Portoriku. Starša sta bila močno vpletena v magijo in okultizem. Za Nickyja se nista menila in sta bila do njega kruta. Nicky je odšel v New York, kjer pa se je njegovo življenje v obupu še stopnjevalo. Zapadel je v mestno tolpo nasilnežev, kjer se je po lestvici hierarhije hitro povzpel do vrha.


Nickyjevo življenje je po spirali, ki vodi v vedno večje maščevanje in nasilje, drvelo navzdol proti razsutju. Sodni psihiater je ocenil, da je z Nickyjem konec in da se pogreza po poti brez povratka proti ječi, električnemu stolu in peklu. Nekega dne pa je nek pridigar - David Wilkerson, Nickyju prinesel sporočilo: “Jezus te ljubi, Nicky!” Nicky je hotel pridigarja ubiti, toda nekaj tednov kasneje je svoje življenje posvetil Bogu in je svoje orožje zamenjal za Sveto pismo.