NEW YEAR 2020

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

Warehouse presents:

CVETLIČARNA / NYE 2020

Kot že tri leta zapored, bomo tudi letos v Cvetličarni pričarali nepozaben vstop v novo koledarsko leto. Kot se za začetek novega desetletje spodobi, smo za vas pripravili 12 napetih ur programa. Na njegovem čelu bosta stala novoletna rezidenta, Lab Doktorja, ki bosta ustvarila pravo glasbeno operacijo, pri kateri jima bo "asistriral" pester nabor gostov iz tujine:

  • Beograjski zlati duet, ki ga sestavljata Golden Boy Mene a.k.a. Zlati deček in Alexander Kirsch, stoji za verigo zabav Zlato = Tozla, prvi izmed dveh pa tudi za istoimensko založbo in showcase večeri. Pripravite se na pravo podtalno hip-house poslastico.
  • Brat in sestra Nana & Nindjo sta stara znanca avstrijske klubske scene. V znanih avstrijskih klubih, kot sta Spielplatz in Tortuga, za zabavo skrbita z eventi, ki slišijo na ime Konfus. Na silvestrovo se nam bosta predstavila z "back-2-back" nastopom, s katerim sta že osvojila Linz, od koder prihajata.

Svetujemo, da si vstopnice zagotovite že v predprodaji in se na ta način prepričate, da zaradi vrste ne boste zamudili velikega novoletnega odštevanja, za katerega bo poskrbel Alex Donati.

 

▲ LAB DOCTORS

▲ MENE

▲ ALEXANDER KIRSCH

▲ NANA b2b NINDJO

 

Voice countdown : Mr. ALEX DONATI

 

 

Odgovorni organizator prireditve:

CVETLIČARNA d.o.o.

Vojkova cesta 58

1000 Ljubljana