Nalaganje...

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

 

NATURALLY 7

 

Odkar so na treh svetovnih turnejah s kanadskim zvezdnikom  Michaelom Bublejem nastopili v več kot 25 državah pred 4 milijoni oboževalcev, so se NATURALLY 7 povzpeli med kralje A-capella glasbe in eno najpomembnejših vokalnih skupin na svetu.

 

Zvok polnega benda in orkestra, ki ga proizvajajo na odru, prihaja izključno iz njihovih glasov, kjer skozi vokalno igro posnemajo bobne, bas, kitaro, trobila in klaviature.

 

Njihova glasbena partnerstva v živo ali v studiju segajo od Coldplaya, Quincy Jonesa, Herbie Hancocka, Queenov, Xavier Naidooa, Sarah Connor, Helene Fischer, Phil Collinsa, Diane Ross ter Michaela Bubleja, s katerim so tudi posneli štiri duete. Nekateri od njihovih največjih uspehov so bile pomembne interpretacije svetovnih hitov Phila Collinsa, Feel It In The Air Tonight, Coldplayovega epskega hita, Fix You in avtorske uspešnice Wall of Sound.

 

7 studijski album BOTH SIDES NOW, je še en izjemen razvoj vokalne skupine Naturally 7, ki z bogatimi harmonijami in izjemnimi glasovi interpretira večne klasike od Antona Dvoraka, Paul McCartneya, Simona & Gurfunkela, Joni Mitchell, Stinga in Adele.

 

 

 

 

 

 

Odgovorni organizator prireditve:

Društvo za glasbeno umetnost Arsana

Jadranska ulica 4

2250 Ptuj