Rock Music Fest Slovenia  - Vstopnice

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

Poletje se ne more začeti brez ROCK MUSIC FESTA!


 


V sredini meseca junija, natančneje 15. junija, bo Ljubljana dočakala prvo pravo glasbeno invazijo rock glasbe. ROCK MUSIC FEST SLOVENIA se bo odvijal na dveh odrih na zunanjem delu Gospodarskega razstavišča. Na dveh odrih se bodo izmenjale številne tuje in domače glasbene skupine.


 


Oboževalci skupine SUNRISE AVENUE bodo končno prišli na svoj račun! Na Rock Music Festu bo prvič v Sloveniji in tokrat čisto zares nastopila priljubljena finska skupina SUNRISE AVENUE, trenutno ena izmed najbolj popularnih skupin na glasbeni sceni. Le kdo ne pozna njihove skladbe »Hollywood Hills«, ki je tudi med najbolj poslušanimi skladbami v Sloveniji. Veliki preboj pa jim je omogočila skladba »Fairytale Gone Bad«, zaradi katere je bend kmalu postal eden izmed najbolj prepoznavnih v Evropi. Finski fantje z hladnokrvnimi, zapeljivimi pogledi bodo tako končno zaigrali tudi na slovenskih tleh.


 


Slavnim blondincem se bodo pridružili še MAYBE WINEHOUSE (Amy Winehouse Tribute Band), ki bodo z Amyjinimi skladbami obudili spomin na vrhunsko, nedavno preminulo pevko Amy Winehouse. Njena glasbena zapuščina obsega dva vrhunska albuma - Frank in Back to Black, sodelovala je tudi na posameznih projektih s producentom Markom Ronsonom ter drugimi glasbeniki. Zadnji duet je posnela z legendarnim Tonyjem Benettom, ki je zanjo dejal, da je »edina pevka, s katero je zapel na 'pravi način'


 


Heavy hard rock žanr bodo zastopalii Američani WARRIOR SOUL, ki so na sceni že od l. 1987 pod vodstvom glavnega pevca Kory Clarke-a. Hiti kot so »Blown Away«, »Superpower Dreamland«, »In Conclusion«, »Children of the Winter« bodo grmeli na festivalu.


 


Slovencev ELVIS JACKSON ni potrebno posebej prestavljati, saj jih domača publika že dobro pozna. Skupina je začela svojo glasbeno pot l. 1997, skozi katero so uspešno združevali ska, punk, hard core, metal ter reggae glasbo. Skupina, ki je do sedaj nastopila na različnih evropskih festivalih, se uspešno vrnila iz samostojnih evropskih turnej, je znana predvsem po energičnih nastopih z obilico pozitivne energije. Tak nastop lahko pričakujemo tudi na RMFS.


 


Leta 2003 sta Ida Prester in Natalija Dimicevski osnovali duo LOLLOBRIGIDA, pet let kasneje so se jima pridružili še slovenski fantje in tako so skupaj še bolj utrdili hrvaško-slovensko elektronsko rock skupino. Skupina, ki veliko nastopa pa je prejela tudi nagrado MTV Best Regional Act Award.


 


Manjkali ne bodo tudi: TIDE, TORONTO DRUG BUST, BILLYS, ADAM, JULIA SCHMIDT...