muff_mb - Vstopnice ©

MUFF FEAT. SENIDAH

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

Spoštovani kupci!


Organizator obvešča, da je dogodek Muff feat. Senidah 25. aprila v Mariboru odpovedan.


Vstopnice lahko vrnete na prodajnem mestu, kjer ste jih kupili in povrnjena vam bo kupnina. Spletni kupci se obrnite na info@eventim.si.


Hvala za razumevanje.


 


Zaradi trenutnih razmer, ki vladajo v svetu in vladnih ukrepov v povezavi z izbruhom novega koronavirusa so zaprta vsa naša lastna in številna partnerska prodajna mesta. To pomeni, da številni kupci nimate možnosti uveljavljati pravice do vračila vstopnic za prestavljene dogodke v rokih, ki so jih določili organizatorji. V interesu vseh je varovanje zdravja in dobrobit državljanov ter izogibanje nevarnim situacijam. Skladno s tem je bila sprejeta odločitev o začasni zaustavitvi vseh vračil kupnin za vstopnice odpovedanih in prestavljenih dogodkov. Začasna ukinitev bo veljala, dokler se ne bo stanje v državi poleglo in bodo pristojni spet dovolili vračanje v javno življenje. Po koncu ukrepov za omejevanje javnega življenja v državi vas bomo obvestili o novih datumih dogodkov in terminih vračanja vstopnic.


Na oder mariborskega Štuka prihajajo Muff in Senidah. V letu 2020 se kočno vračajo na slovenske glasbene odre z serijo ekskluzivnih koncertov. Senidah je
na prestižni podelitvi regijskih glasbenih nagrad MAC/Music Awards Ceremony v Beogradu, pred kratkim prejela zlatega MAC-a za posebne glasbene dosežke v regiji in pa MAC-a za najboljšo Trap pesem v preteklem letu. Na koncertu bomo lahko slišali vse največje uspešnice skupine Muff Naj sije v očeh, Nov dan, Ti daješ  kot tudi Senidhine pesmi Mišiči, Sladjana, 100% in druge.