mudhoney_šiška - Nakup vstopnic ©

MUDHONEY - odpovedano

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

[ OBVESTILO ORGANIZATORJA ]


Spoštovani kupci!


Obveščamo vas, da je koncert MUDHONEY, Kino Šiška, 7. 10. 2020 PRESTAVLJEN na nov datum, 6. 10. 2021.   


 


Organizatorji in Eventim SI pozivajo kupce, da obdržijo vstopnice za nadomestni termin in s tem podpirajo prihodnost koncertnega, kulturnega in športnega dogajanja v Sloveniji in tujini!


 


Vstopnice za nadomestne termine dogodkov ostanejo v vsakem primeru veljavne za nov termin!


V kolikor vam nov datum ne ustreza, lahko vstopnice od 1. 06. 2020 vrnete na prodajnem mestu, kjer ste jih kupili in povrnjena vam bo kupnina.


 


SPLETNI KUPCI


Spletni kupci nam na info@eventim.si pošljite številko naročila ali fotografijo kupljenih vstopnic (vidna naj bo črtna koda). Povračila kupnine se uredi na enak način kot je bil urejen nakup (enako plačilno sredstvo).


 


PRODAJNA MESTA


Kupci vstopnic za se oglasite na prodajnem mestu kjer ste kupili vstopnice. S seboj imejte originalne vstopnice. Povračila so možna samo na prodajnih mestih kjer ste opravili dejanski nakup (razen Petrol - lahko obiščete vam najbližji Petrol).


 


Hvala za razumevanje.
Legendarni grunge pionirji in veterani znamenite založbe Sub Pop, sarkastični garažni zajebanti Mudhoney, se vračajo v Šiško s svojo deseto ploščo, Digital Garbage, v žepu!


ZA FENE: Nirvana, Melvins, Soundgarden …


Medtem ko bendi razpadajo, imperiji pa propadajo, seattelska četverica Mudhoney že dobrih 30 let benti proti neumnosti in omejenosti sodobnosti. Bendov jedki koktajl umazanega garažnega rocka, pikrih pripomb in neusmiljenega udrihanja ritem sekcije ni danes pač nič manj aktualen kot leta 1988, ko se je zasedba s surovo nalezljivo grunge klasiko "Touch Me I'm Sick" med prvimi priključila častitljivi glasbeni instituciji Sub Pop, mimogrede pa pustila še svoj pečat na marsikaterem bendu, ki se je pozneje predal lagodju mainstreama. Če kaj, so Mudhoneyjevi nazori dandanes kvečjemu še bolj na mestu – konec koncev, je po pravici povedano na tem svetu danes karkoli zares boljše, kot je bilo?


Razen Mudhoney, seveda.


Obešenjaški fanti zajebanti so v Šiški nazadnje hrumeli avgusta 2016, zato je že skrajni čas za novo dozo glasbenega razdejanja, še zlasti, ker je bend v luči vsega sodobnega sranja jezen, kot že dolgo ne. To se vsekakor sliši tudi na bendovem zadnjem albumu, brez dlake na jeziku poimenovanem in na isti način ustvarjenem Digital Garbage iz 2018. Le redkokdo zna zajeti absurdnosti in grozote novega tisočletja tako pronicljivo kot večni cinik in dežurni nergač Mark Arm, sotrpini Steve Turner, Guy Maddison in Dan Peters pa s punkovsko ostrim instrumentarijem suvereno kažejo, kako se streže zadevam. Ubijalski večer v živo zagotovljen!


Organizacija: Kino Šiška.