mrfy - Nakup vstopnic

MRFY Praznik 2023  - Vstopnice

Podrobnosti dogodka

MRFY NAAAAJ 2023

Ali ste pripravljeni na:

  • edini nastop skupine MRFY v Ljubljani 2023
  • največjiiii spektakel skupine merfi v zgodovini 21. stoletja
  • naaaajdaljši koncert skupine mafry v zgodovini do sedaj!

Vse uspešnice iz albuma USE, vsi komadi s prvenca Story, pa usa muska, k še izide do takrat ali v prihodnosti, pa Zonzei, pa Tobogan, pa vsi Prjatučki na kupu, k se ve, da paše vse to najbolj ful lepo.

To bo vizualno izpopolnjen in s presenečenji bogat večer z vsem, kar vam je hudo in vsem kar še ne veste, da vam je hudo. In to v čisto novem placu, kjer še nikoli ni nubeden ejga zašvicou zares.

Torej…

Če slučajno niste pripravljeni na to, boste še toliko bolj navdušeni.

Zato…

kupi karto, preden je ni več in s sabo pripelji vsa najlepša bitja!


MRFY so novomeški band, ki slovenske odre trese že več let. Svoj prvenec Story s hiti Umru zate, Anakin, Tretje oko in Klic so fantje širši publiki predstavili leta 2018 v Kinu Šiška. Med karantenskimi počitnicami v letu 2020 so v sodelovanju z Matter predstavili singl Zonzei, leta 2021 pa napovedali novo ploščo s komadom Zaljubila ter kasneje izdali še z Zlato piščaljo nagrajeno skladbo leta Prjatučki. Spomladi 2022 so izdali nov singl “Angeli” in nato še težko pričakovano drugo ploščo z naslovom ”Use”, ki so jo predstavili v dvakrat razprodanem Kinu Šiška. Od takrat gre za zasedbo MRFY vse samo še navzgor. Razprodani koncerti, vrhovi radijskih lestvic in številne nagrade - še sveže so 3 Zlate piščali za dosežke v lanskem letu: Izvajalec leta, Album leta - Use in Skladba leta Angeli. Ni da ni. Use je kul.