MOVEKNOWLEDGEMENT  - Vstopnice

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

MOVEKNOWLEDGEMENTČetrtek, 6. oktober 2011, ob 21.00,


Cvetličarna, LjubljanaMOVEKNOWLEDGEMENT V CVETLIČARNI!V četrtek, 6. 10. 2011 ob 21.00 bo v ljubljanski Cvetličarni nastopila vrhunska slovenska skupina Moveknowledgement. Ob tej priložnosti bodo predstavili nove skladbe s svojega že četrtega studijskega albuma “Pumpdown”.


 


Moveknowledgement se vračajo s četrtim studijskim albumom naslovljenim "Pumpdown". Po odmevnem hiphop/dub eksperimentu "Listen to Nebukadnezar" in seriji uspešnih elektronsko obarvanih impro koncertov v sklopu projekta Moveknowledgement FreePop Orchestra, je peterica stopila na naslednjo stopnico svoje eklektične ustvarjalne poti.


 


Četudi naslov "Pumpdown" zveni kot nekaj, kar bi izšlo v času, ko sta se srečala hip hop in rave, je glasba vse prej kot usmerjena v preteklost. Tokrat so se dubovski efekti in kompleksni aranžmaji umaknili močnim kitarskim rifom in bolj prvinskim ritmom, rezultat pa so nekatere njihove avtorsko najmočnejše pesmi doslej. Skozi besedila in tudi vizualno prezentacijo še vedno seva njihova značilna sci-fi estetika, bizarni retro-futurizmi in newagerska mistika, k temu pa so dodali krepko dozo rock'n'rolla. Po mnenju benda je največja kvaliteta albuma "Pumdown" dejstvo, da ga je užitek igrati v živo. Zato si lahko v Cvetličarni 6. 10. 2011 obetamo res vrhunski koncertni dogodek!


 Predprodajna mesta:


Hiša vstopnic (City Park), bencinski servisi Petrola, Europark (Maribor), Vstopnice.com - Ekopool Celje, blagajna Križank, Kompasove poslovalnice, LPP, Collegium, Alpetour, poslovalnice Big Banga, e-Študentski servisi, kioski 3DVA, blagajna Hale TivoliInternetna prodaja: www.eventim.si in www.vstopnice.comTelefonska prodaja vstopnic: 01 42 05 000