Nalaganje...

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

Nepopustljivi angleški pankrti, predstavniki najbolj surove različice rock'n'rolla, ki jo je kdajkoli videl planet, legendarni trio Motörhead z nesmrtnim železnim kanclerjem Lemmyjem Kilmistrom na čelu, ki si je za svoje zasluge, kot eden utemeljiteljev rock kulture, že davno zaslužil popolno spomeniško varstvo, se letos jeseni znova vračajo na turnejo po Veliki Britaniji in stari evropski celini.

Potem, ko bodo Motorhead sklenili poletno falango festivalskih nastopov v Evropi, sledi za skupino krajši odmor, v letošnjem novembru pa se nesmrtna trojica pripravlja na nov tradicionalni evropski koncertni "blitzkrieg".

Tako se v ponedeljek, dne 10.12.2012, vračajo po dolgih 23. letih, ko so, dne 27.04.1989, nazadnje nastopili v ljubljanski Hali Tivoli, znova na mesto zločina!

Naj omenimo, da so Motörhead nazadnje nastopali v Sloveniji na izdaji festivala MetalCamp v Tolminu poleti leta 2007, pred tem pa v sklopu motozbora v Moškanjcih pri Lendavi davnega leta 1999.

Skupina bo, poleg obveznega železnega repertoarja,  tudi na tem nastopu predstavila v živo svoj poslednji studijski dosežek imenovan "The World Is Yours" (2010)

Motörhead bodo nastopili v postavi:
Lemmy Kilmister (vokal, bas kitara)
Philip Campbell (kitara)
Mikey Dee (bobni).


besedilo: Aleš Podbrežnik