MOŠKA COPATA - Vstopnice

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

MOŠKA COPATA

Mislite da ste copata? Greste lahko ven iz hiše, brez da bi povedali kam ste namenjeni? Seksate tolikokrat na leto, kot je praznikov? Imate ženske prijateljice? Ima vaša boljša polovica gesla od vašega maila in Facebooka? Je vaše prijatelje ljubezen tako zaslepila, da ne najdejo več vaše telefonske v imeniku?


Monkomedija MOŠKA COPATA je namenjena vsem ženskam, ki želijo na duhovit in sarkastičen način slišati, kako moški dejansko razmišljajo o partnerskih odnosih, otrocih, družini, seksu, ljubezni in skupnem življenju. Hkrati pa je namenjena vsem moškim, ki želijo videti posledice izgovorjenega, kar je po njihovem resnica.
Ranko Babić Vam bo v komediji leta 2014 med drugim razložil,  zakaj moramo paziti, kakšno ime izbrati za svojega otroka, kaj storiti ko vas zasačijo pri »igranju s samim seboj« in kako ne poskušati zadovoljiti svoje življenjske sopotnice. Obudil Vam bo spomine na izgubo nedolžnosti, prvega dopusta s punco in rojstvo prvega otroka.
Resnica ni bila še nikoli tako zabavna, kot je v tej komediji, ki se bo brez izjem  dotaknila prav vsakega.


Kot pravijo naši dedki; »Vsi moški smo copate. Samo da smo razdeljeni na tiste, ki to priznajo in tiste, ki to zanikajo.