Nalaganje...

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

 

 

Svetovno znani in edinstveni moskovski cirkus 

J. Nikulina Na cvetnom bulvare predstavlja: 

»Moskovski cirkus na ledu« Natalije Abramove 

 

 

Slavnostna turneja po Evropi 2016-2017 »Senzacija« s pričetkom ravno v Sloveniji! 

 

PODARITE SVOJIM OTROKOM PRAVLJICO: 

PRVIČ V ZGODOVINI SLOVENIJE SVETOVNO PRIZNANI MOSKOVSKI CIRKUS NA LEDU NATALIJE ABRAMOVE 

V ŠTIRIH SLOVENSKIH MESTIH S PRAVLJIČNO PREDSTAVO »SENZACIJA« OD 9. DO 13. DECEMBRA 2016

 

Od 8. decembra do 26. januarja 2017 se bo legendarni Moskovski cirkus na ledu podal na slavnostno evropsko turnejo z imenom »Senzacija«! Že težko pričakovano turnejo pa bodo pričeli ravno v Sloveniji. Tako boste lahko svojim otrokom in sebi privoščili pravo čarobno pravljično predbožično in prednovoletno predstavo, ki jo znajo pripraviti le vrhunski ruski umetniki:  9. decembra  v Ljubljani, 10. 12. v Celju, 11. 12. v Kopru, 12. 12. v Mariboru in 13. 12. v Novi Gorici 

 

Fantastična cirkusna uprizoritev bo tudi tokrat pripravljena s povsem novimi, pisanimi kostumi, izjemnimi posebnimi učinki in triki na ledu z vrtoglavo dinamiko – vse to in še več vam bo pričaralo nepozabno predstavo. Neverjetno je tudi to, da bodo v drsalkah nastopili tudi vrvohodci in akrobati! V dveh urah boste doživeli vrtoglavo ekstravaganco, avtentično cirkuško umetnost in vrhunsko glasbeno ter svetlobno predstavo, ki bodo vas in vaše otroke povsem očarali v teh predprazničnih decembrskih večerih. 

Moskovski cirkus na ledu je leta 1964 ustanovil najbolj priznani cirkuški in estradni režiser sovjetske dobe A.G. Arnold, takrat pod imenom »Curkus na ledu«, prvič na svetu. Tako drznih in originalnih idej ne bi mogli oživeti brez njegovih izkušenj iz cirkusa, filma, glasbenih nastopov, baleta na ledu in iz estrade, kot tudi ne brez sodelovanja najboljših baletnih koreografov, slikarjev, cirkuških umetnikov in skladateljev. Kolektiv nastopa že več kot 50 let, in v teh letih pa je navdušil več kot 200 milijonov gledalcev v več kot 50-ih državah po celem svetu.  Vsi vaši najljubši in nikoli videni cirkuški triki bodo pred vami zaradi svoje izjemne dinamike zaživeli v čisto novi magični podobi takoj, ko boste na in nad ledom zagledali žonglerje, akrobate in klovne na drsalkah. Še danes Moskovski cirkus na ledu velja za »izumitelja« in še vedno postavlja svetovne standarde temu specifičnemu žanru, znanem tako v Rusiji kot tudi po celemu svetu. 

 

Potopite se v čarobno predstavo ekstravagance cirkusa, ki jo bodo za vas pripravili najboljši ruski cirkuški umetniki, okrepljeno s vrhunsko razsvetljavo in ozvočenjem. Podarite sebi in svojim otrokom prekrasno predpraznično razpoloženje in prečudovito izkušnjo! 

 

Odgovorni organizator prireditve: 

Festival slovanskih kultur 

Primožičeva ulica 1 

1231 Ljubljana - Črnuče