Nalaganje...

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

Sobota, 26. januar 2019, od 10. do 19. ure
GOSPODARSKO RAZSTAVIŠČE V LJUBLJANI, dvorana Povodni mož

 

6 govorcev in voditeljica * 3 predavanja * 2 delavnici * pogovor * okrogla miza * druženje


Vabljeni na prvo celodnevno druženje s priznanimi poznavalci poti k boljšemu življenju, avtorji knjižnih uspešnic in navdihujočimi govorci, Urško Božič Križaj, dr. Kenanom Crnkićem, Damjano Bakarič, Janezom Hudovernikom, dr. Veroniko Podgoršek in Brunom Šimlešo.

Dogodek bo vodila Zvezdana Mlakar.

To bo dan za pobeg od neštetih obveznosti vsakdanjika in odkrivanje skritih moči v sebi. Dan, ki vas bo sprostil, navdihnil, opogumil in napolnil s strastjo, da boste živeli lažje, bolj polno in sproščeno – sami s seboj in v partnerstvu. 

 

 KAJ TI BO PODARIL DOGODEK MOJ DAN?

NAVDIH:

druženje z
navdihujočimi
govorci in drugimi
udeleženci

 

POT NA BOLJŠE:

načine, kako
spremeniti odnos do
sebe in z drugimi –
na boljše

 

PREOBRAZBO:

pot, kako obrniti
nov list, poiskati
srečo, jo doseči
in zadržati

 

SREČO V PARTNERSTVU:

s prepoznavanjem
resnic in zmot, izzivov
in nagrad partnerstva

 

DOBER DIH:

najnovejša spoznanja,
kako s pravilnim
dihanjem vplivati
na vse telo

 

HARMONIJO TELESA,
UMA IN DUHA:

osnove joge za ženske,
usklajene z mesečnim
nihanjem razpoloženja
in energije

 

Vzemi si dan zase. Pridi in zaživi dobro!

 

Program:

Urška Božič Križaj: Joga za ženske

Na delavnici s priznano slovensko učiteljico joge boste spoznali jogo po metodah učitelja Iyengarja, ki je posebej prilagojena potrebam žensk, kar pomeni, da so asane in njihova zaporedja usklajeni z mesečnim nihanjem razpoloženja in ravni energije.

Damjana Bakarič: Na boljše!

Damjana Bakarič je prepričana, da je za dobro življenje, dobre odnose, sproščenost in dobro komunikacijo najpomembnejši odnos, ki ga imamo – s seboj. Kdor ve, kdo je, kakšne so njegove prednosti in pomanjkljivosti, je samozavesten ter pozna svoje meje in meje drugih; ta je obenem srečnejši kot tisti, ki se tega ne zaveda. In prav o tem bo govorilo njeno predavanje.

Dr. Kenan Crnkić: Tvoje novo življenje

Transformacijsko predavanje dr. Kenana Crnkića vam bo pomagalo obrniti nov list: namesto pasivnega bralca boste postali aktivni avtor svojega življenja. Zakorakali boste v novo, drugačno, mnogo lepše in bolj izpolnjeno življenje.

Janez Hudovernik: Dober dih – dobro življenje

Pravilno dihanje je ključno, saj vpliva na vse v našem telesu, od imunskega sistema, prebave, čustvenega odziva do umskih sposobnosti. Zakaj je pomembno dihati skozi nos namesto skozi usta ter kako s preprostimi tehnikami občutno izboljšati svoje počutje, energijo čez dan in spanec, boste izvedeli na delavnici Dober dih.

Dr. Veronika Podgoršek: Izzivi in nagrade partnerstva

Izzivi v partnerstvu nam ponujajo globlji vpogled v delovanje samega sebe, obenem pa dajejo možnost, da se s tem, ko jih razrešujemo, razvijamo tako, da bomo bolj zadovoljni sami s sabo in v partnerstvu. Kako izzive prepoznamo in jih razrešujemo, da lahko slednjič sežemo po »nagradi«, boste izvedeli v pogovoru s priznano psihoterapevtko dr. Veroniko Podgoršek.

Bruno Šimleša: Čas je za ljubezen

Koliko in kako se moški in ženske v resnici razlikujemo? Kako se rešiti občutka, da ne zaslužimo ljubezni? Kako ustvariti srečno zvezo? Na predavanju hrvaškega »strokovnjaka za ljubezen« Bruna Šimleše boste spoznali najpogostejše zmote o ljubezni. Znebili se boste toksičnih prepričanj, ki vam zastrupljajo um in srce, in s tem poskrbeli za izpolnjujoče in zadovoljujoče partnersko življenje.

 

 

 

Odgovorni organizator prireditve:

MLADINSKA KNJIGA ZALOŽBA d.d.

Slovenska cesta 29

1000 Ljubljana