MNOZIL BRASS - GOLD

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

Avstrijski trobilni fenomen MNOZIL BRASS 19.02.2020 v Cankarjevem domu v LJUBLJANI z novim spektaklom GOLD, THE BEST OF MNOZIL BRASS!

Svetovno znana trobilna zasedba Mnozil Brass je bila ustanovljen že leta 1992 na Dunaju in velja danes za eno vodilnih svetovnih trobilnih zasedb, ki se sprehaja med klasiko, jazzom in drugimi glasbenimi zvrstmi. Njihovi nastopi so pravo doživetje tudi z gledališkega vidika, saj so prežeti z komičnimi prizori. Zaradi tega privabljajo na svoje koncerte vse generacije poslušalcev, tudi tiste, ki se na glasbo ne spoznajo.

Skupina že vrsto let polni dvorane po vsem svetu. Letno odigrajo preko 100 koncertov na vseh celinah, igrali so že na najprestižnejših koncertnih odrih kot so londonski Royal Albert Hall, Berlinska Filharmonija in Konzerthaus na Dunaju.

Mnozil Brass je zelo kreativna skupina. Od leta 2000 skoraj vsako leto pripravijo novo odrsko predstavo. V Ljubljani bodo nastopili z novim spektaklom ZLATO - GOLD, THE BEST OF, v katerem so zbrali vse najboljše hite iz bogate oderske in diskografske kariere.

 

Skupino sestavlja sedem glasbenih virtuozov:

Thomas Gansch - trobenta

Robert Rother - trobenta

Roman Rindberger - trobenta

Leonhard Paul - pozavna

Gerhard Füßl - pozavna

Zoltan Kiss - pozavna

Wilfried Brandstötter - tuba

 

 

Odgovorni organizator prireditve:

PREDODROM d.o.o.

Puntarjeva 17

6000 Koper