MISS BORILNIH VEŠČIN  - Vstopnice

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

MISS BORILNIH VEŠČIN


 


V Mariboru se bo 5.12. odvijal odličen dogodek Miss borilnih veščin z Dejanom Zavcem in s Klemenom Bunderlo. Organizatorji bodo z željo da ponudijo pestro dogajanje poleg izbora še začinili s borbami in zabavo. 


 


K sodelovanju so povabili najuspešnejšega slovenskega borca in poslovneža Tomaža Barado, ki jim je pri tem projektu dal veliko podporo. Ideja o projektu je nastala iz ljubezni tako do športa kot tudi do mode in lepote. Tako so se primerno odločili izvesti dogodek na nivoju z eminentnimi gosti ko so med drugimi tudi slovenska profesionalna bodibilderka Brigita Brezovac in profesionalni evropski prvak v Kickboxingu- Full Contact Gregor Stračanek.


 


V čudovitem ambientu festivalne dvorane Lent bo poudarek na temi MODA;ŠPORT;ZABAVA


 


Tekmovalke za Miss borilnih veščin Slovenije, ki se bo letos prvič dogajalo se bodo predstavile v treh shodih. V prvem se pokažejo v športnih oblačilih,  drugi shod bo v kopalkah in na zadnje bodo pokazale svoj glamur v dizajnerskih oblačilih priznane Antonine Smogavc.


 


Obiskovalci bodo navdušeni z  popestritvijo odličnih borb Boksa in Kickboxinga. Znana imena na tem področju sta Jan Sekol in najboljši v amaterskem boksu v Sloveniji Aljaž Venko, ki je bil sedaj 9. na svetovnem v Dohi.


 


Izkušena voditeljica Kaly Kolonič bo povezovala večer na nivoju in Klemen Bunderla dvignil občinstvo na noge.


 


Za piko na i pa bo največji športni as Dejan Zavec presenetil celotno dvorano, kar še bo za zdaj ostala skrivnost.