MILKY CHANCE - Vstopnice

MILKY CHANCE  - Vstopnice

datum in ura dogodka 05 dec pon 20:00

MILKY CHANCE

Kino Šiška, Ljubljana
razprodano

Podrobnosti dogodka

MILKY CHANCE

+ Quarry

5. 12., 20:00, Katedrala

Nemški glasbeni fenomen Milky Chance, ki je s svojim čustveno intenzivnim indie popom leta 2018 navdušil našo razprodano Katedralo, se vrača v Šiško! Poleg starejših uspešnic, kot je "Stolen Dance", nam bosta tokrat predstavila tudi novejše hite z lani izdanega albuma Trip Tape, ki je z milijoni in milijoni pretokov še utrdil njun zvezdniški status.

ZA FENE: alt-J, Portugal. The Man, Glass Animals …

Tekom skoraj desetletne kariere sta kitarist in pevec Clemens Rehbein ter basist in tolkalec Phillipp Dausch kot Milky Chance s svojim nalezljivim spojem elektronike, popa in folka nabrala osupljivih več kot pet milijard pretokov, razprodala masivne koncerte po celem svetu, obredla tako rekoč vse slovite ameriške nočne pogovorne oddaje in nastopila na legendarnih festivalih, kot sta Coachella in Bonnaroo. Hkrati z novimi uspešnicami, kot sta "Cocoon" in "Colorado", vedno znova potrjujeta, da viralni uspeh njunega prvega singla "Stolen Dance" ni bil naključje. Ustvarjalna kemija med njima je pač zadetek v polno.

Ravno ta usklajenost oz. sožitje prežema tudi bendov najnovejši single "Synchronize", čigar sončna beatlovska melodija drvi dalje s pomočjo energične elektro-pop ritem sekcije. Očarljiv komad nadaljuje pot, ki sta jo začrtala z lanskim nenapovedanim albumom Trip Tape, ki mu bomo prisluhnili tudi v Šiški, največja fena pa morda celo v Švici. Pri nakupu vstopnice v predprodaji prek bendove strani boste namreč vključeni v žreb za glavno nagrado – plačano potovanje v Lausanno v Švici na prvi koncert bendove prihajajoče evropske turneje! Več informacij tule, se vidimo decembra v Šiški.

Londonski producentski samouk Quarry, ki bo otvoril večer, v enem trenutku čara valovite gruve v slogu Jungle, v naslednjem pa skozi prizmo nevsakdanjega art popa filtrira Jaija Paula ali LA Priesta. Rdeča nit njegove glasbe je ustvarjalni nemir, njegova neustrašnost pa mu zagotavlja fascinantno in vse prej kot običajno prihodnost.