migimigi 2021 new - Vstopnice

MIGIMIGI DAN 2021

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

[ OBVESTILO ORGANIZATORJA ]
Spoštovani kupci!

MIGIMIGI DAN 2021 – PRESTAVLJENO!
Do zadnjega smo čakali na boljšo vremensko napoved za prihajajoči vikend in morali danes žal sprejeti odločitev, da je Migimigi dan 2021 PRESTAVLJEN na 25.09.2021. S strani uradnih meteorologov je napovedano deževje že od četrtka, kar nam ne omogoča (nujne) suhe postavitve prizorišča. Celotna zadeva se prestavi za en teden. Dnevna časovnica in tedenska časovnica priprave prizorišča se ne spreminjata. Že kupljene vstopnice veljajo za nov termin.

V kolikor vam novi datum ne ustreza, lahko vstopnice vrnete na prodajnem mestu, kjer ste jih kupili in povrnjena vam bo kupnina.

VRAČILO KUPNINE

SPLETNI KUPCI
Spletni kupci nam na info@eventim.si pošljite številko naročila ali fotografijo kupljenih vstopnic (vidna naj bo črtna koda). Povračila kupnine se uredi na enak način kot je bil urejen nakup (enako plačilno sredstvo).

PRODAJNA MESTA
Kupci vstopnic se oglasite na prodajnem mestu kjer ste kupili vstopnice. S seboj imejte originalne vstopnice. Povračila so možna samo na prodajnih mestih kjer ste opravili dejanski nakup (razen Petrol - lahko obiščete vam najbližji Petrol). Prodajno mesto nam mora poslati zahtevek za preklic vstopnic.

Kupci, ki ste vstopnice kupili na naših lastnih prodajnih mestih Eventim Križanke, Kino Šiška ali v Hiši vstopnic Tivoli, boste povračilo prejeli z nakazilom na vaš osebni TRR račun. Na info@eventim.si pošljite vaše podatke z naslovom, številko naročila ali scan računa ali scan vstopnic in številko vašega TRR.

Hvala za razumevanje.


Vrača se največja rekreacija na prostem: Migimigi dan 2021!


Pridi in spoznaj športne strokovnjake, preizkusi / poslušaj vodene vadbe in predavanja ter doživi noro zabaven migimigastičen dan v odlični družbi. Vse na enem mestu te čaka v soboto, 18. septembra 2021 od 10. ure dalje v Arboretumu Volčji Potok.

Z nami bodo: Patricia Pangeršič, Petra Parovel, Jan Kovačič iz Reset Studia, Manca Šepetavc, Zumbalicious crew, Nataša Gorenc, Tinkara Končar iz Tinks Yoga centra, Nuša Gnezda, Ana Kersnik Žvab iz kluba Devayani, Anja Mušič iz Smart FITa, Vitka ritka, ki jo sestavljata Barbara in Jakob, Lucija Volčanšek - FitLucija, Rebeka Dremelj in dr. Ivica Flis, Anže Spreizer, Žan Zupančič iz Spoznaj Prehrano in Dino Murić.

Za sodelovanje na migimigi dnevu 2021 se moraš najprej PRIJAVITI na spletni strani migimigidan.si. Ob uspešno oddani prijavi kmalu zatem na vaš elektronski naslov dobite elektronsko sporočilo, ki vsebuje personalizirane vavčerje, ki služijo za notranji vstop na posamezne vabe.

Prvih 500 prijavljenih zraven prejme še promo kodo, ki na eventim.si omogoča nakup vstopnic po najnižji ceni do dneva dogodka. Za vstop na dogodek potrebujete vavčer z izbranimi vadbami (v tiskani ali digitalni obliki – na telefonu) in vstopnico.

Kako na dogodek vpliva situacija s virusom covid-19?
Za vse udeležence bo po trenutnih zahtevah za organizacijo dogodkov zahtevano izpolnjevanje pogojev PCT, kar se bo preverjalo na vstopni točki. V primeru dodatnih zaostrovanj glede zbiranj oz. v primeru odpovedi dogodka se ta seli na splet, kupnina za kupljene vstopnice se povrne.