Nalaganje...

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

KONCERTNI SPEKTAKEL, PRVIČ V SLOVENIJI – NAVI, KI GA JE IZBRAL OSEBNO KRALJ POPA MICHAEL JACKSON ZA SVOJO »ZAMENJAVO«!
OB 5. OBLETNICI SMRTI MICHAELA JACKSONA!
MICHAEL JACKSON TRIBUTE – NAVI!
LEGENDA ŽIVI!


Petek, 26. september 2014 ob 21.00,
Cvetličarna, Ljubljana

SPEKTAKEL MICHAELA JACKSONA, KOT
GA V SLOVENIJI ŠE NI BILO – NAVI, LEGENDA KRALJA POPA ŠE VEDNO ŽIVI, 26. 9. 2014
V LJUBLJANSKI CVETLIČARNI!

Navi je številka 1 v svetu posnemovalcev Kralja Popa, Michaela Jacksona! Pet let je minilo od smrti Michaela Jacksona, Kralja Popa. Duh legende pa v posnemovalcih živi še naprej. Najboljši posnemovalec Michaela Jacksona, Navi, ki ga je za svoje nastope angažiral sam Kralj Popa Jackson, bo v petek, 26. septembra med turnejo po Evropi navdušil tudi v ljubljanski Cvetličarni! Navi bo v ljubljanski Cvetličarni s skupino oživel legendo popa. Ob legendarnem »moonwalku« pa bo slišati tudi hite, ki so bili več tednov na prvih mestih glasbenih lestvic po vsem svetu: »Bad«, »Beat It«, »Bille Jean«, »Blood on the Dance Floor«, »Dirty Diana«, »Earth Song«, »Heal the World«, »Jam«, »Leave Me Alone«, »Rock With You«, »Smooth Criminal«, »Stranger in Moscow«, »Thriller«, »You are not Alone« in mnoge druge. Gre za koncert, ki ga noben fan legendarnega kralja popa, Michaela Jacksona, ne sme zamuditi! Prvih 100 vstopnic je samo 15,00 EUR, nato bo cena tudi sprejemljivih 19,00 EUR. Na dan koncerta 25,00 EUR.

Veliki koncert bo prava paša za oči in ušesa. Zakaj? Ker je, kot so pisali tuji mediji, tako podoben Michaelu Jacksonu, da je že malce strašljivo. Navi, ki je tudi sam veliki oboževalec Michaela Jacksona, je v svetu znan kot »The World's No. 1 Michael Jackson Impersonator«. Noben posnemovalec velike zvezde, kot je bil Michael Jackson, v svojem življenju ni dosegel toliko kot omenjeni Londončan. Svojega idola je spoznal na zabavi za Jacksonov 44. rojstni dan, leta 2002. Povabil ga je kar Jackson sam in tudi prosil za nastop. Na praznovanju v Los Angelesu mu je poleg povabljenih gostov ploskal tudi sam Michael.

Z Michaelom Jacksonom je nastopal na več koncertih, tudi v New Yorku in Los Angelesu. »Prosil me je, da delam zanj. To sem počel od leta 1992 do 2009 – z njim sem bil na turnejah, pojavljal sem se na fotografijah … Delal sem tudi na predstavitvi 25. obletnice albuma »Thriller«, sodeloval sem v Sonyjevem projektu video igre o Michaelu Jacksonu, ki so jo izdali na Facebooku. Očitno sem bil dovolj dober, da me je k sodelovanju povabil sam Kralj popa in to je veliko priznanje,« je Navi dejal v intervjuju za britanski News Of The World. Poleg tega ga je Jackson povabil tudi v svoj dom v Neverland.

Po dekadi dela z zdaj že pokojnim zvezdnikom Navi nadaljuje njegovo poslanstvo. Nastopal je v več kot 54 državah sveta, na petih kontinentih. Letno ima kot impresionator več kot 150 nastopov. Po dveh dekadah dela v zabavništvu Navija ne poznajo le kot kopijo Michaela Jacksona, ampak ga cenijo tudi kot artista.

Kaj o Navijevem nastopu menijo zvezdniki sveta?
»Neverjeten plesalec si. Vadiš vsak dan?« ga je pohvalil in sočasno vprašal Michael Jackson.
Impersoniral je tudi Simona Cowella, ki ga poznamo iz resničnostnih šovov Pop Idol, X-Factor, American Idol in Britain's Got Talent: »Uau, kot pravi si!«. Britanski časnik The Times ga je poimenoval kar »spreten Navi«, televizija MTV pa »klon Michaela Jacksona«.

Londončan je naredil vtis tudi na komika Petra Kaya in Steva Harveya (Kings of Comedy), ki je dejal: »Številka 1 na svetu med posnemovalci Michaela Jacksona!«

Navi bo v ljubljanski Cvetličarni s skupino oživel legendo popa. Ob legendarnem »moonwalku« pa bo slišati tudi hite, ki so bili več tednov na prvih mestih glasbenih lestvic po vsem svetu: »Bad«, »Beat It«, »Bille Jean«, »Blood on the Dance Floor«, »Dirty Diana«, »Earth Song«, »Heal the World«, »Jam«, »Leave Me Alone«, »Rock With You«, »Smooth Criminal«, »Stranger in Moscow«, »Thriller«, »You are not Alone« in mnoge druge.

KRATKA BIOGRAFIJA MICHAELA JACKSONA

Pevec, tekstopisec in dobitnik mnogih nagrad Michael Jackson se je rodil 29. avgusta 1958. V otroštvu je bil glavni pevec v Jackson 5, kasneje pa se je dokazal kot eden najuspešnejših solo glasbenikov.

Pri zgolj 13 letih je poleg nastopanja z Jackson 5 začel samostojno kariero. Leta 1971 je s pesmijo "Got to Be There" z istoimenskega albuma, že pristal na glasbenih lestvicah. S pesmijo o podgani »Ben« pa je leta 1972 že imel singl na prvem mestu ameriške glasbene lestvice.

Z albumom »Thriller« (1982) je na glasbenih lestvicah kraljeval kar z 10 hiti, Thriller pa je postal tudi najbolje prodajan album v zgodovini glasbene industrije. S singlom je bil na glasbeni lestvici kar 80 tednov, od tega 37 tednov na 1. mestu. Album je bil nominiran za 12 Grammyev, domov jih je leta 1984 odnesel osem.

Jackson si je prislužil tudi kar nekaj naslovov v Guinnessovi Knjigi rekordov, med njimi tudi rekord obdržanja na ameriški glasbeni lestvici 40 največjih singlov, kjer je kraljeval od 6. novembra 1971 do 1. januarja 2011. V času glasbene kariere je dobil 13 Grammyev, osem od teh v eni noči. Polega tega pa je bil tudi prvi glasbenik, katerega pet pesmi iz albuma Bad (1987) je pristalo na 1. mestu glasbenih lestvic. Dvakrat so ga ovekovečili tudi v Rock and Roll Hall of Fame – za delo z Jackson 5 in solo kariero. Statistični podatki pričajo, da je po svetu prodal več kot 750 milijonov albumov. Kralj pa živi tudi po smrti. V samo 12 mesecih po pogrebu je prodal 35 milijonov albumov.

 

Organizator: Vsse nepremičnine d.o.o.