MI2 DAN D LJUBLJANA 2021 - Vstopnice

Mi2 & Dan D

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

VEČER SLOVENSKEGA ROKENROLA

Veliki koncert

Mi2 & DAN D / LJUBLJANA

MI2

Priljubljeni rockerji iz Obsotelja se vračajo v Ljubljano, v svoji najlepši rokerski izvedbi. Uspešnice 'Odhajaš', ' Čakal sn te ko kreten', 'Oda gudeki', 'Pa si šla', ' Pojdi z menoj v toplice' so le nekatere izmed uspešnic, s katerimi so Mi2 osvojili Slovence. Kritična, neposredna in grenko-sladka besedila našega vsakdana, v katerih lahko prav vsak najde nekaj zase, podkrepljena s prodornim vokalom in kitarskimi riffi. Rokenrol doživetje pod zvezdami, s skupino MI2, boste doživeli na velikem koncertu, na prostem, pred ljubljansko halo Tivoli.


DAN D

Kljub statusu ene najpopularnejših slovenskih rock skupin, Dan D ne pristaja na preizkušene vzorce in cono udobja, pač pa svoje poslušalce z vsakim novim albumom in vsakim novim nastopom izziva z drugačnim, svežim pristopom ter raziskovanjem novih glasbenih prostranstev. V svoji karieri so nanizali vrsto uspešnic, kot so Čas, Voda, Plešeš, Počasi itd. S temi in še mnogimi drugimi bodo pod zvezdami Ljubljane, v družbi zasedbe Mi2, razvajali ljubitelje rokenrola na velikem zaključnem Restart Tour koncertu.


Kdaj: Petek, 10. September, od 20. ure dalje

Kje: Na prostem (+pod šotorom), plato pred halo Tivoli, LjubljanaKONCEPT VARNEGA DRUŽENJA

V skladu s smernicami ki so/bodo veljavne, bo na dogodkih razvit koncept varnega druženja. Vsi dogodki so na prostem (open air) in število vstopnic je omejeno (glede na kapacitete in omejitve). Poskrbljeno bo tudi za zagotavljanje ostalih smernic za varno zabavo, ob hkratni možnosti za čim bolj brezskrbno zabavo in pristno doživetje obiskovalcev.