mi2 online kresovanje 2021 - Vstopnice

MI2 ČRNO NA BELEM - spletni koncert

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

VSAK KUPEC PREJME PRED DOGODKOM NA SVOJ E-MAIL PODATKE ZA DOSTOP (iz e-mail naslova: event@confiva.com)

Koristne informacije:

  • Za dostop do platforme Confiva priporočamo uporabo brskalnika Google Chrome. Platforma podpira tudi uporabo preostalih brskalnikov z izjemo brskalnika Internet Explorer.
  • Udeleženci boste povezavo prejeli na osebni e-mail naslov, ki ste ga navedli ob nakupu. V primeru, da sporočila ne najdete, prosim preverite v vašem poštnem nabiralniku tudi mapi neželena pošta in mapo promocije.
  • Povezava je unikatna in vezana na vaš e-mail naslov. Ogled je zaščiten in istočasno lahko dogodek spremljate le na eni napravi. V primeru, da boste povezavo delili naprej, dogodka sami ne boste mogli spremljati.
  • Če za dostop do internetnega omrežja uporabljate storitev VPN, vam priporočamo da storitev pred dostopanjem do platforme izklopite, ali pa do platforme dostopate preko drugega omrežja, ki ne uporablja VPN storitve.
  • Za nemoten ogled koncerta in v izogib prekinitvam priporočamo, da med ogledom koncerta uporabljate kabelsko povezavo do vašega omrežja. Video vsebina je predvajana v najboljši možni kvaliteti vendar se prilagaja hitrosti in stabilnosti povezave končnega uporabnika. Priporočena hitrost (download) povezave spletnega omrežja za nemoten ogled v HD kvaliteti je 5Mbps.