mi2 online 2021 - Vstopnice

MI2 ČRNO NA BELEM - spletni koncert

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

DANES, 1. 4. 2021 MOŽEN NAKUP VSTOPNIC DO 18 URE!


Petnajst mesecev po zadnjem odigranem električnem koncertu, se Mi2 vračajo s svežo dozo rokenrola. Na koncertu, ki bo potekal 1. aprila ob 20:00 v spletnem prenosu, vam bodo predstavili novi album Črno na Belem in mu dodali bero njihovih večnih komadov, zaradi katerih so to kar so.


V zahvalo za vašo podporo koncertu boste z vstopnico prejeli tudi kodo za prenos albuma Črno na Belem v elektronski obliki. 


VSAK KUPEC PREJME PRED DOGODKOM NA SVOJ E-MAIL PODATKE ZA DOSTOP (iz e-mail naslova: event@confiva.com)

Koristne informacije:

  • Za dostop do platforme Confiva priporočamo uporabo brskalnika Google Chrome. Platforma podpira tudi uporabo preostalih brskalnikov z izjemo brskalnika Internet Explorer.
  • Udeleženci boste povezavo prejeli na osebni e-mail naslov, ki ste ga navedli ob nakupu. V primeru, da sporočila ne najdete, prosim preverite v vašem poštnem nabiralniku tudi mapi neželena pošta in mapo promocije.
  • Povezava je unikatna in vezana na vaš e-mail naslov. Ogled je zaščiten in istočasno lahko dogodek spremljate le na eni napravi. V primeru, da boste povezavo delili naprej, dogodka sami ne boste mogli spremljati.
  • Če za dostop do internetnega omrežja uporabljate storitev VPN, vam priporočamo da storitev pred dostopanjem do platforme izklopite, ali pa do platforme dostopate preko drugega omrežja, ki ne uporablja VPN storitve.
  • Za nemoten ogled koncerta in v izogib prekinitvam priporočamo, da med ogledom koncerta uporabljate kabelsko povezavo do vašega omrežja. Video vsebina je predvajana v najboljši možni kvaliteti vendar se prilagaja hitrosti in stabilnosti povezave končnega uporabnika. Priporočena hitrost (download) povezave spletnega omrežja za nemoten ogled v HD kvaliteti je 5Mbps.