vila - Nakup vstopnic

MEGA SHOW ZA OTROKE z VILO EKSENO

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

MEGA SHOW ZA OTROKE Z VILO EKSENO in SUPERJUNAKI

NA ZADNJI ŠOLSKI DAN SE NAM OBETA NEPOZABNA DRUŽINSKA ZABAVA ZA OTROKE IN DRUŽINE

Dragi OTROCI in STARŠI! Ne zamudite edinstvenega dogodka: MEGA SHOW ZA OTROKE Z VILO EKSENO | Petek, 23. 6. 2023, ob 18h | NA PROSTEM, POD STREHO, v deželi Vile Eksena v centru Šentjurja (Cesta Leona Dobrotinška 2).

Program za otroke in družine zajema:

📣 PRIHOD SUPERJUNAKOV

📣 MEGASTIČEN SHOW TER NASTOP VILE EKSENE ob SPREMLJAVI SUPERJUNAKOV

📣 PRAVLJIČNA DEŽELA VILE EKSENE

Cena ODRASLI: 13eur (z ddv)

Cena OTROK: 9 eur (z ddv)

Za otroke od 0. do 1. leta starosti je VSTOP PROST.

SI ŽELITE V ŽIVO SPOZNATI 👑Vilo Ekseno in njene superjunake (Spidermana, Batmana, Elzo, Sneguljčico, Supermana, Hajdi in Pocahontas) ter kraljico Ajdo Alicijo prvo in zadnjo?

Pridite in skupaj z nami zakorakajte v brezskrbne počitniške dni!🌞

Pohitite z nakupom, saj je število vstopnic omejeno!


O VILI EKSENI

Vila Eksena prihaja iz daljne pravljične dežele. Je Vila ljubezni in zaščitnica otrok, ki jih ima neskončno rada. Otroke razveseljuje z glasbo in zabavo. Poleg tega Vila Eksena otrokom predaja sporočilo o pomenu ljubezni, prijateljstva, strpnosti in medsebojnega spoštovanja. Takoj, ko jo otroci zagledajo, obnemijo. Popolnoma jih prevzame njena lepota, ki žari odznotraj navzven. Njena milina in njeno veliko srce očarata tako male kot velike otroke. S pravljičnim glasom otroke popelje v svet glasbe, zabave, pravljic, petja in plesa.

Vila Eksena navdušuje otroke po vsej Sloveniji. Na poučno-zabavnem kanalu na YouTubu je njenim pesmicam, pravljicam in poučnim vsebinam prisluhnilo že več kot 3.000.000 obiskovalcev.


Galerija dogodka