matter 2021 - Vstopnice

MATTER  - Vstopnice

Podrobnosti dogodka

[ OBVESTILO ORGANIZATORJA ]
Spoštovani kupci!
MATTER | 9. 12. 2021 | KINO ŠIŠKA, LJUBLJANA| PRESTAVLJENO

Sporočamo vam, da je koncert skupine MATTER, načrtovan za 9. 12. 2021 v Kinu Šiška, Ljubljana prestavljen na 11. 2. 2022. Vstopnice veljajo za nov termin in jih ni potrebno menjati. V kolikor vam nov termin ne ustreza lahko vstopnice vrnete.
VRAČILO KUPNINE

SPLETNI KUPCI
Spletni kupci nam na info@eventim.si pošljite številko naročila ali fotografijo kupljenih vstopnic (vidna naj bo črtna koda). Povračila kupnine se uredi na enak način kot je bil urejen nakup (enako plačilno sredstvo).

PRODAJNA MESTA
Kupci vstopnic se oglasite na prodajnem mestu kjer ste kupili vstopnice. S seboj imejte originalne vstopnice. Povračila so možna samo na prodajnih mestih kjer ste opravili dejanski nakup (razen Petrol - lahko obiščete vam najbližji Petrol). Prodajno mesto nam mora poslati zahtevek za preklic vstopnic.

Kupci, ki ste vstopnice kupili na naših lastnih prodajnih mestih Eventima: Kino Šiška ali v Hiši vstopnic Tivoli, boste povračilo prejeli z nakazilom na vaš osebni TRR račun. Na info@eventim.si pošljite vaše podatke z naslovom, številko naročila ali scan računa ali scan vstopnic in številko vašega TRR.
Hvala za razumevanje.MATTER: HAOS

Datum, ura, lokacija: 11. 2. 2022, Katedrala, 20:00

predstavitev nove plošče

MATTER: HAOS

+ Sahareya + Tsujigiri + .travnik + PTČ + Nomark


Izvleček: Stari znanci Matter bodo decembra udarili z novim albumom petnajstih bangerjev visokega kalibra, poimenovanim Haos! Za popolno slavje bodo z nizom krajših predstavitvenih nastopov poskrbeli izvajalci vznemirljivega novega vala slovenskega hiphopa.


ZA FENE: Dacho, Tunja, Levanael …

Nove plošče Matter so več kot le skupek novega materiala oz. končni plod najnovejšega ustvarjalnega obdobja kamniške trojice, ki je v zadnjih petih letih na novo definirala urbano glasbo v Sloveniji. So Dogodek. So višek nekega trenda in rojstvo novega. So točka, ki domačo sceno razdeli na prej in potem, pa tudi na za in proti. In so medgeneracijsko glasbeno praznovanje v Kinu Šiška. Amphibiosu (2016), Mrku (2017), Troglavu (2018) in hibridnemu Testamentu ljubezni (Better, 2020) bo letos sledil četrti samostojni album zasedbe Haos. Album, čigar naslov izhaja iz stare avtohtone matterinščine se s svojo dvoumnostjo poglablja v nemir slehernika, ki je po eni strani naklonjen kaotičnemu načinu življenja (chaos), po drugi strani pa stremi k varnosti, ki jo najde v strukturirani, domači coni udobja (house). Za razliko od prejšnjih izdaj zasedbe petnajsterica novih skladb ne varčuje z intenziteto, agresijo in hrupom, izšla pa bo pri založbi КАФАНА, novonastali veji krovne organizacije rx:tx. Na albumu kot vokalista gostujeta Tsujigiri in Tschimy, kot producenta pa Lou Cyan in Nikson.Za ogrevanje Katedrale bodo s krajšimi nastopi tokrat poskrbeli SahareyaTsujigiri, .travnik, PTČ in Nomark – vidnejša imena vznemirljivega novega vala slovenskega hiphopa, ki je resda začel nastajati po vzoru Matter, a njihove vplive pelje v obetavne nove smeri. Za vizualije tekom večera bo skrbel VJ Kasko Karambol, skupaj pa – pravimo haos!

Organizacija: Kino Šiška.