MAŠA IN MEDVED NA LEDU  - Vstopnice

Trenutno ni aktivnih predstav za ta dogodek!

Podrobnosti dogodka

 


MAŠA IN MEDVED NA LEDU 


RAZKOŠNA LEDENA PRAVLJICA PRVIČ V SLOVENIJI 


24. in 25. februar 2017, Dvorana Stožice, Ljubljana


 


 


MAŠA IN MEDVED: PRILJUBLJENI RISANI JUNAKI IZ ANIMIRANE NANIZANKE BODO OTROKOM NA LEDU PRIČARALI NAJLEPŠE ZGODBE, 24. IN 25. FEBRUARJA 2017 V DVORANI STOŽICE. 


  

 


Za prekrasen uvod v zimske počitnice boste lahko svojim otrokom podarili predstavo, kot je še niso doživeli. 24. in 25. februarja 2017 bo namreč v Dvorani Stožice v Ljubljani gostovala vrhunska predstava na ledu, narejena po predlogi v kar 120 državah predvajanega in tudi v Sloveniji izjemno priljubljenega ruskega animiranega filma „Maša in Medved“. Za potrebe te bodo v Dvorani Stožice uredili tudi ledeno površino.


  


Interaktivno predstavo, ki jo bo za vas pripeljala Star Produkcija, krasijo neverjetne 3D animacije, v njej pa nastopa več kot 30 akrobatov in vrhunskih drsalcev. Najbolj priljubljena risanka na svetu, Maša in Medved, je zasnovana na ruski narodni pripovedki, v njej pa spremljamo dogodivščine triletne deklice Maše, ki živi v gozdu s svojim prijateljem Medvedom, zelo iznajdljivo nekdanjo cirkuško zvezdo – zgodba je več kot prikladna za vrhunsko uprizoritev na ledu, polno smeha, zabave, dobre glasbe, kot tudi naracije v Slovenščini.


  


Ruski animirani film Maša in Medved je že davno podrl vse rekorde gledanosti, časopis Animation pa ga je že uvrstil med risane klasike. Da bodo slovenski otroci v živo lahko uživali v pustolovščinah prikupne Maše in Medveda, bo poskrbela Star produkcija, ki bo prvič v Slovenijo pripeljala licenčni spektakel Maša in Medved na ledu.  


 


Priljubljeni junaki risane serije vas bodo skozi interaktivno predstavo in 3D animacije popeljali v gozdno pustolovščino, polno smeha, humorja in dobre glasbe. V doslej še nevideni spektakularni predstavi sodeluje več kot 30 akrobatov, plesalcev ter profesionalnih drsalcev in drsalk.  


 


Show Maša in Medved na ledu je doslej videlo že več kot 55.000 otrok in njihovih spremljevalcev, odraslih, po celi Evropi, skupina profesionalnih plesalcev in akrobatov - oblečenih v atraktivne pisane kostume, celotno prizorišče pa bo obogateno z razkošno scenografijo in vrhunsko 3D grafiko – pa se je odločila, da bo obiskala tudi Slovenijo. 


 


 Najbolj priljubljena risanka na svetu, Maša in Medved, je zasnovana na ruski narodni pripovedki, v njej pa spremljamo dogodivščine triletne deklice Maše, ki živi v gozdu s svojim prijateljem Medvedom, zelo iznajdljivo nekdanjo cirkuško zvezdo. Risano serijo so prvič začeli predvajati leta 2009, v srca otrok pa se je zasidrala v kar 120 državah po celem svetu.  


 


Navkljub številnim gledališkim predstavam, je „Maša in Medved na ledu“ edini veličastni show, ki vas bo popeljal v svet razkošne ledene pravljice. Predstava na ledu bo vodena v slovenskem jeziku in bo na zabaven način poučila otroke in njihove starše o pravem prijateljstvu, skrbi za druge in svobodi ustvarjalnosti. 
Predstava traja 100 minut v dveh delih (40 minut predstave, 20 minut pavze in ponovno 40 minut predstave). Otroci od 3 let starosti potrebujejo svojo vstopnico, mlajši imajo vstop brezplačen v kolikor sedijo staršem oziroma skrbnikom v naročju.
 


Odgovorni organizator prireditve 


Star produkcija d.o.o. 


Ćire Truhelke 21 


10000 Zagreb