marko škugor gorišnica 2022 - Vstopnice

MARKO ŠKUGOR V GORIŠNICI  - Vstopnice

Podrobnosti dogodka

[ OBVESTILO ORGANIZATORJA ]

Spoštovani kupci!

MARKO ŠKUGOR | 12. 12. 2021 | GORIŠNICA | PRESTAVLJENO

Sporočamo vam, da je koncert MARKA ŠKUGORJA, načrtovan za 12. 12. 2021, Večnamenska dvorana Gorišnica prestavljen na 11. 12. 2022. Vstopnice veljajo za nov termin in jih ni potrebno menjati.

V kolikor vam nov termin ne ustreza lahko vstopnice vrnete do vključno 12. 12. 2021.

VRAČILO KUPNINE

SPLETNI KUPCI

Spletni kupci nam na info@eventim.si pošljite številko naročila ali fotografijo kupljenih vstopnic (vidna naj bo črtna koda). Povračila kupnine se uredi na enak način kot je bil urejen nakup (enako plačilno sredstvo).

PRODAJNA MESTA

Kupci vstopnic se oglasite na prodajnem mestu kjer ste kupili vstopnice. S seboj imejte originalne vstopnice. Povračila so možna samo na prodajnih mestih kjer ste opravili dejanski nakup (razen Petrol - lahko obiščete vam najbližji Petrol). Prodajno mesto nam mora poslati zahtevek za preklic vstopnic.

Kupci, ki ste vstopnice kupili na naših lastnih prodajnih mestih Eventima: Kino Šiška ali v Hiši vstopnic Tivoli, boste povračilo prejeli z nakazilom na vaš osebni TRR račun. Na info@eventim.si pošljite vaše podatke z naslovom, številko naročila ali scan računa ali scan vstopnic in številko vašega TRR.

Hvala za razumevanje.



Čuvam misto, Ako grijeh je, Kako te jubim ja, Kap vode, Oće duša vanka tila je samo nekaj uspešnic priljubljenega pevca Marka Škugorja, ki polni dvorane tako doma kot v tujini, predvsem v Sloveniji.

Kljub mladosti njegova kariera beleži številne uspehe in nagrade. Pevsko pot je pričel s klapami (Maslina, Kampanel), leta 2013 na Evrosongu nastopil kot solist in prvi tenor Klape s mora s pesmijo Mižerija. Hkrati je bil to prvi korak na njegovi samostojni glasbeni poti. 

Stojan Stojanov Gančev – prvi tenorist zagrebške opere – je v njem prepoznal vrhunskega opernega pevca, vendar Marko ni želel opustiti svojih korenin. Tako na odru vedno poskrbi za prav posebno doživetje dalmatinskih ritmov s prizvoki opernega petja, ki so balzam za dušo in ušesa.
Devet slova jedne riči je bila pesem, s katero je na Splitskem festivalu, v duetu z Alenom Nižetićem in Dujem Cocem, osvojil srca mnogih, temu pa so sledile številne uspešnice in izid samostojnega albuma. V letu 2016 je zmagal na Festivalu dalmatinskih šansonov v Šibeniku s pesmijo Samo ti si, z Oliverjem Dragojevićem pa posnel enega bolj znanih duetov za skladbo Samo s tobom sam upoznao ljubav. Nato je v Šibeniku dosegel svojo največjo festivalsko zmago, ko je v sodelovanju s Četiri tenora osvojil grand prix Splitskega festivala s pesmijo Ka’ dica.



Invalidna oseba na vozičku ima prost vstop, pod pogojem, da spremljevalec kupi vstopnico.
Otroci nimajo popustov.
VIP SEDIŠČA - sedišča v prvih dveh vrstah pred odrom.